• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Jesper opereras - borta till uppehållet

3 januari 2018 13:20
A-lag

Formstarke backen Jesper Williamsson skadades i gårdagens segermatch mot Djurgården. Undersökningen i dag visar att han måste operera handen och blir borta till efter OS-uppehållet.


– Det är en stor förlust för oss men ännu mer synd om Jesper som spelat så bra för oss den senaste tiden, säger Rögles sportchef Chris Abbott.
27-årige Jesper Williamsson har varit en av Rögles ledande spelare den senaste tiden i de bakre leden och även ett offensivt hot i power play. I de tre senaste matcherna har Jesper noterats för fem poäng varav två mål.
I gårdagens segermatch över Djurgården skadade han sig i en närkamp vid sargen och utgick. Han undersöktes vidare på onsdagsmorgonen och opererades på eftermiddagen.

– Jag har fått veta att han kan vara tillbaka om sex veckor, alltså efter OS-uppehållet. Jag är mycket nöjd med hur Jesper spelat, det är en krigare och jag gillar vad jag sett av honom. Jag är säker på att han kommer tillbaka lika stark som han var innan skadan och kan hjälpa oss då, säger Chris.
Centern Ted Brithén skadades i segermatchen mot HV71 och kommer att missa de båda resterande matcherna den här veckan, Färjestad borta i morgon kväll och Växjö hemma på lördag. Trolig come back nästa torsdag hemma mot Brynäs.

Rögle tränade på onsdagen och satte sig sen i bussen till Karlstad för torsdagens bortamöte mot Färjestad. Samuel Jonsson är fortsatt sjuk vilket innebär att juniorbacken Jakob Bondesson är uttagen i truppen.
I övrigt var det samma trupp som spelade mot Djurgården. Det innebär att anfallaren Juhamatti Aaltonen, som varit småskadad en tid, inte är med.
– Vi går med samma forwardsuppsättning som vann matchen mot Djurgården, de förtjänar att fortsätta, säger Chris Abbott.