• Huvudsponsorer

Tor 24 Nov (1 match)
Lör 26 Nov (1 match)
Tor 01 Dec (1 match)
Sön 04 Dec (1 match)
Tis 06 Dec (1 match)
Fre 09 Dec (1 match)
Lör 10 Dec (1 match)
Mån 26 Dec (1 match)
Ons 28 Dec (1 match)
Fre 30 Dec (1 match)
Tor 05 Jan (1 match)
Lör 07 Jan (1 match)
Fre 13 Jan (1 match)
Lör 14 Jan (1 match)
Tor 19 Jan (1 match)
Lör 21 Jan (1 match)
Tis 24 Jan (1 match)
Tor 26 Jan (1 match)
Lör 28 Jan (1 match)
Tis 31 Jan (1 match)
Tor 02 Feb (1 match)
Lör 04 Feb (1 match)
Ons 15 Feb (1 match)
Fre 17 Feb (1 match)
Lör 18 Feb (1 match)
Tis 21 Feb (1 match)
Tor 23 Feb (1 match)
Lör 25 Feb (1 match)

Jack Connolly klar för tre år till i Rögle

22 januari 2016 09:05

Rögle BK har förlängt kontraktet med centern Jack Connolly. Den spelskicklige amerikanske centern är klar för tre nya säsonger i Rögle BK.


Samtidigt som Rögle går in i ett högintressant och intensivt skede i SHL pågår lagbygget till nästa säsong.

I dag blev det klart att amerikanske centern Jack Connolly stannar i Rögle BK i ytterligare tre säsonger, till säsongen 2019-20.

– Det känns riktigt bra att veta att jag ska vara kvar i Rögle en bra tid framöver. Det kändes rätt direkt när jag kom hit första gången från Leksand, både jag och min fru blev väl mottagna. Jag trivs jättebra med allt här, med laget, organisationen och staden, säger Jack Connolly.

Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson:

– Jag är jätteglad att Jack Connolly stannar hos oss. Jag tycker han är en riktigt bra hockeyspelare i sin bästa ålder. Jag ser Jack som en spelare att bygga laget runt i flera säsonger fram.

Jack Connolly gör sin andra säsong i Rögle och sin fjärde i svensk hockey. Han kom förra hösten från Leksand och var en av de drivande spelarna i laget som tog sig upp till SHL.

Jack har fortsatt leverera i Rögledressen den här säsongen i SHL. Han tillhör en av lagets viktigaste spelare. En smart och skridskostark center som är bra både defensivt och offensivt och som gör sina medspelare bättre.

– Ängelholm är en riktig hockeystad och precis lagom stor tycker både jag och min fru. Det ska bli spännande att få fortsätta resan med Rögle. Vi gick upp i fjol, vi ska hålla oss kvar i år och sen bygga vidare, säger Jack.

– Det finns duktiga juniorer som kommer underifrån, jag har hört att fler spännande talanger är på väg och det känns kittlande att få vara med.

Jack Connolly är en viktig pusselbit till det framtida lagbygget:

– Jack är ett bra föredöme för andra spelare. Han är väldigt professionell, han kommer till jobbet varje dag, träning som match vilket är en mycket viktig egenskap, säger Anders ”Masken” Carlsson.

Jobbet med nästa års trupp går nu vidare:

– Vi vill vara ute i god tid och sätta en bra stomme. Sen vill vi såklart spetsa laget för att kunna ta nästa steg, avslutar Anders ”Masken” Carlsson.