• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Jack Connolly klar för tre år till i Rögle

22 januari 2016 09:05

Rögle BK har förlängt kontraktet med centern Jack Connolly. Den spelskicklige amerikanske centern är klar för tre nya säsonger i Rögle BK.


Samtidigt som Rögle går in i ett högintressant och intensivt skede i SHL pågår lagbygget till nästa säsong.

I dag blev det klart att amerikanske centern Jack Connolly stannar i Rögle BK i ytterligare tre säsonger, till säsongen 2019-20.

– Det känns riktigt bra att veta att jag ska vara kvar i Rögle en bra tid framöver. Det kändes rätt direkt när jag kom hit första gången från Leksand, både jag och min fru blev väl mottagna. Jag trivs jättebra med allt här, med laget, organisationen och staden, säger Jack Connolly.

Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson:

– Jag är jätteglad att Jack Connolly stannar hos oss. Jag tycker han är en riktigt bra hockeyspelare i sin bästa ålder. Jag ser Jack som en spelare att bygga laget runt i flera säsonger fram.

Jack Connolly gör sin andra säsong i Rögle och sin fjärde i svensk hockey. Han kom förra hösten från Leksand och var en av de drivande spelarna i laget som tog sig upp till SHL.

Jack har fortsatt leverera i Rögledressen den här säsongen i SHL. Han tillhör en av lagets viktigaste spelare. En smart och skridskostark center som är bra både defensivt och offensivt och som gör sina medspelare bättre.

– Ängelholm är en riktig hockeystad och precis lagom stor tycker både jag och min fru. Det ska bli spännande att få fortsätta resan med Rögle. Vi gick upp i fjol, vi ska hålla oss kvar i år och sen bygga vidare, säger Jack.

– Det finns duktiga juniorer som kommer underifrån, jag har hört att fler spännande talanger är på väg och det känns kittlande att få vara med.

Jack Connolly är en viktig pusselbit till det framtida lagbygget:

– Jack är ett bra föredöme för andra spelare. Han är väldigt professionell, han kommer till jobbet varje dag, träning som match vilket är en mycket viktig egenskap, säger Anders ”Masken” Carlsson.

Jobbet med nästa års trupp går nu vidare:

– Vi vill vara ute i god tid och sätta en bra stomme. Sen vill vi såklart spetsa laget för att kunna ta nästa steg, avslutar Anders ”Masken” Carlsson.