• Huvudsponsorer

Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Seger för J18 i träningsmatchen

29 december 2017 16:07
J18

J18 laddar upp för spel i allsvenskan efter nyår. Som ett led i förberedelserna mötte man Troja/Ljungby i en träningsmatch och vann med 5-1.


Segern ger ett bra kvitto för Röglespelarna inför det som komma skall:
– Troja är ett lag som vi haft svårt mot i höstas i seriespelet och som vi kommer att möta i allsvenskan framöver också, säger tränare Magnus Rahm.

Röglespelarna var lediga i sex dagar runt julhelgen och kom till matchen mot Troja med endast ett is- och två fyspass i benen.
– Det var bra fart och intensitet hela matchen genom, säger Magnus Rahm.
Rögle ryckte åt sig en 3-0-ledning i första perioden efter att ha gjort tre mål på drygt sex minuter. Alla tre målen på returer.
– Det är skoj att få utdelning på det vi velat förbättra, spelet runt målen.
– Andra perioden vinner vi med 1-0 och sista perioden där jag tycker att vi tröttnar lite och gör det lite svårare för oss själva men vi klarar 1-1, berättar Magnus.

Magnus Rahm vill framhålla några spelare: Erik Forss, lugn och stabil målvakt, Adam Jernberg (planens bäste spelare) samt Benjamin Magnusson (bilden) och Love Bergvall.
Nu väntar några tuffa träningsdagar innan nyårsfirande:
– Sedan är det fullt fokus på spelet och detaljer innan allsvenskan starta lördag 6 januari. Vi vill önska alla ett Gott Nytt År, tackar för stödet i höst och hoppas på samma fina support efter nyår, avslutar Magnus Rahm.

Målen för Rögle gjordes av Simon Erlandsson, Love Bergvall, Benjamin Magnusson, Elias Dervall-Svensson och Albin Blomberg.