• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Ny tung uddamålsförlust för Rögle

21 januari 2017 18:17
Match

Rögle svarade för en ny tapper kämpainsats men räckte inte riktigt ända fram borta mot Linköping. Linköping gjorde två power play-mål och vann med 2-1.


Det blev en spelmässigt ganska jämn första period. Båda lagen hade sina chanser att ta ledningen.

Det var hemmalaget Linköping som tog ledningen. I power play kunde en helt omarkerad Niklas Fogström raka in en retur efter knappt tolv minuters spel.

Rögle kvitterade drygt två minuter senare. Sebastian Collberg sköt, hemmakeepern Marcus Högberg men returen gick ut till Felix Schütz som snyggt lyfte upp pucken i nättaket från nära håll.

I andra perioden tog Linköping över mer av spelet, Rögle blev långt ute på isen och det utnyttjade hemmaspelarna som många gånger ganska enkelt kunde komma in i anfallszon i hög fart.

Rögles målvakt Anders Lindbäck svarade för en ny stark insats mellan stolparna. Han svarade för en rad imponerande räddningar på både närskott och frilägen.

Hemmalaget skulle till sist överlista Lindbäck. Men det krävdes power play igen. Cade Fairchild satt utvisad när Garrett Roe satte 2-1 med ett tungt slagskott upp i bortre krysset. Linköpings andra pp-mål på två möjligheter.

Tredje perioden inleddes med ett nytt numerärt underläge för Rögle men det här klarade man av och tog därefter över spelet.

Man tryckte tillbaka hemmalaget och låg på för en kvittering. Med fyra minuter kvar fick Rögle chansen i power play men fick ingen ordning på spelet.

Med minuten kvar togs Lindbäck ut ur målet och man spelade med sex utespelare. Rögle tryckte på men fick inte in kvitteringspucken utan det blev en ny uddamålsförlust.