• Huvudsponsorer

Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

J18 vann första SM-mötet borta

9 mars 2018 00:27
J18

Rögles J18 fick en bra start på JSM-slutspelet. Man slog Troja-Ljungby på bortais med 3-1 i 16-delsfinalens första match. Nu kan man säkra avancemanget på hemmaplan i helgen.


Rögles J18 svarade för en stabil insats i första matchen i JSM borta mot Troja-Ljungby. Man vann med 3-1 och har därmed en rejäl fördel i returen på hemmais på lördag (Akademihallen kl 14).
– Skönt att få vinna första matchen. Sett över 60 minuter tycker jag att vi vinner rättvist, säger tränare Fredrik Liljewall.

Rögle inledde bestämt och tog en 2-0-ledning efter första efter mål av Linus Sjödin (bilden) och Albin Blomberg.
I andra reducerade hemmalaget och det blev en spännande avslutning.
– Tycker vi är det klart bättre laget i första perioden och vi gör även två mål vilket lägger grunden till segern. Sen tycker jag vårt spel hackar lite mer i andra och tredje, vi får inte riktigt samma flyt i anfallsspelet och Troja får vända lite mer på oss, säger Fredrik.

Röglejuniorerna försvarade sin ledning bra i tredje och Benjamin Magnusson avgjorde definitivt med sitt 3-1-mål i matchens sista minut.
Rögle har därmed 1-0 i matcher och behöver en seger till för att gå vidare till åttondel. Returen spelas i Akademihallen på lördag och en eventuell tredje och avgörande match på söndag kl 14.