• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Spelarna hjälpte till att sälja Säsongskort

13 juni 2017 16:15
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Säsongskort 17/18

Mellan dagens båda träningspass hoppade några spelare in och jobbade på vår marknadsavdelning. Ted Brithén, Daniel Widing och Ludvig Rensfeldt ringde upp förra årets Säsongskortinnehavare för att tacka för stödet och be om förnyat förtroende kommande säsong.


– Jag har aldrig gjort det tidigare men det är kul att prata med våra supportrar och tacka för stödet. Det är viktigt att vi får hit publik som stöttar oss, säger Daniel Widing.

På fredag, den 16 juni, är sista dagen för de som vill behålla sin plats i Lindab Arena till kommande säsong. Intresset för att köpa Säsongskort har ökat dramatiskt den senaste veckan.
– De senaste värvningarna till truppen i kombination med att vi närmar oss 16 juni är nog en förklaring till försäljningsökningen. Det är ett riktigt stort intresse att boka en plats kommande säsong vilket är glädjande. Våra nyheter med fler alternativ och en bredare prisbild har uppskattats, säger Erik Brunnström, ansvarig för Säsongskort i Rögle BK.

På tisdagen hjälpte spelarna till. Mellan de båda träningspassen kom en trio upp till kontoret och satte sig vid ett skrivbord för att ringa upp Säsongskortinnehavare.
– Vi vill tacka för stödet och påminna om att fredag är sista dagen. Det slog ut väl, många blev förvånade men uppskattade att få prata med en av spelarna, säger Erik Brunnström.

Färske SM-guldvinnaren Ted Brithén, som skrev på för Rögle i förra veckan, tog sig an uppgiften med stor energi och hade många roliga samtal.
– Så gott som alla var positiva och tyckte det var kul att bli uppringda. Flera pratade mycket och ställde en hel del frågor. Den siste jag ringde trodde först inte på att det var jag som ringde utan trodde det var någon som skämtade, säger Ted och skrattar.

Spelarna lärde sig hur det går till att förlänga ett Säsongskort men vi tar det här igen:
Betala in 2500 kr till bankgiro 466-5568 (uppge namn+sektion+rad+stolsnr vid betalning) alternativt besök kundcenter, öppet vardagar 10-14, onsdag 10-18, resterande belopp ska vara betalt senast 30 augusti.
Vill du köpa ett nytt Säsongskort eller byta, kontakta Kundcenter genom att besöka oss eller ring 0431-55 89 00.

På onsdagen är det dags för nya spelare att göra en insats på marknadsavdelningen – kanske blir det du som blir uppringd då…