• Huvudsponsorer

Sommaravslutning med Rögle Nätverk

19 juni 2017 17:23
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Rögle Nätverk

I torsdags var det säsongsavslutning med Rögle BK:s Affärsnätverk. Det var många som ville vara med på träffen som var en After Work beläget på Sundet mellan Helsingborg & Helsingör med Scandlines och Bergkvarabuss som nätverksträffpartners.


Som vanligt var det en trevlig träff med många skratt och gott humör när representanter från våra samarbetspartners träffas.
Rögles vd Marcus Thuresson hälsade alla välkomna och pratade dels om säsongen som gått men framförallt om Vision 2020 för våra elitlag för många intresserade åhörare. Våra nätverksträffpartners Bergkvara buss och Scandlines berättade i sin tur om sina miljösatsningar och historia.

Förutom att det lottades ut många presentkort, gåvor & godis bland deltagarna så fick företagen tid för att både mingla, dricka och äta gott men också möjligheter att hitta nya kontakter.

Vårt Affärsnätverk växer och nytt till säsongen 2017-18 är att nätverket byter namn till Rögle Exclusive. Förutom ett nytt namn så kommer vi presentera många nyheter men också nya tillfällen till att träffas och nätverka.
Är du också intresserad av Rögle Exclusive? Kontakta Christian Sandell, 0431-55 89 28, Mattias Gustavsson, 0431-55 89 23 eller Marcus Udén, 0431-55 89 25, på marknadsavdelningen så berättar vi mer!