• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Intervju med bröderna Sandin

12 juni 2017 17:28
Nyhet

Efter att ha spelat hockey på olika håll återförenas nu de talangfulla bröderna Linus och Rasmus Sandin i Rögle BK. ”Det har alltid varit en dröm att få spela ihop med brorsan” säger storebror Linus.


De hockeyspelande bröderna Linus och Rasmus Sandin ses som ett av landets mest intressanta och löftesrika brödrapar i landet.
21-årige Linus har redan hunnit med två säsonger som senior i allsvenskan medan lillebror Rasmus, 17, spås en lysande framtid efter två mycket starka juniorsäsonger i Brynäs.
Uppsala-sönerna fortsätter nu sina karriärer i samma klubbadress – på måndagen blev det klart att de spelar i Rögle de kommande två åren.

– Det är en kittlande utmaning. När Rögle kom och visade intresse så kändes det som helt rätt steg i karriären. Sen blev det extra kul att även brorsan ska dit, vi har inte varit i samma klubb på fyra år nu, säger Linus.
Linus är en välväxt ytterforward som senaste säsongen i Almtuna stod för 13 mål och totalt 31 poäng på 52 matcher.
– Jag skulle väl beskriva mig som en tvåvägsforward, rätt stor och med ett hyfsat skott. Jag känner Edwin Hedberg sen min tid i Modo och Alexander Younan eftersom vi har samma agent. Jag ser fram emot att komma ner till Rögle, säger Linus.

Fyra år yngre Rasmus har av förklarliga skäl inte hunnit med riktigt lika mycket. Han följde sin storebror och gick till Modo som U16-spelare. – Lite snopet var det att när jag flyttade till Örnsköldsvik så lämnade Linus för att spela i allsvenskan för Mora, säger Rasmus.
Rasmus är en spelskicklig back som kan användas i alla olika spelformer. Han var lagkapten i det svenska U17-landslaget som vann VM i vintras och rankas som en av svensk hockeys största talanger i sin åldersgrupp.

– Jag tyckte det lät jättespännande när Rögle hörde av sig och extra kul att brorsan också ska dit. Precis som alla andra drömmer jag om att spela i NHL men närmsta året handlar om att göra så bra ifrån mig i Rögle och fortsätta utvecklas. Jag hoppas såklart att det går så bra att jag får debutera i SHL men vi får se, säger Rasmus.