• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Leende Aaltonen ser fram emot säsongen

19 augusti 2017 22:49
A-lag

Första dagarna med Rögle är avverkade - med ett leende på läpparna ser Juhamatti Aaltonen fram emot den kommande säsongen i den grön-vita dressen.


Finske landslagsanfallaren Juhamatti Aaltonen är en av offensiva vapen som adderats till truppen under sommaren till den kommande säsongen.
Nyförvärvet från finska ligan anslöt till truppen i torsdags till träningsturneringen i Köln och träffade där sina nya medspelare och tränare för första gången. – Det har varit riktigt roligt att träffa alla. Jag har haft roligt de här dagarna och ser fram emot säsongen, säger han.

Juhamatti spelade i Rögle för fem år sedan och har sen dess producerat mål och poäng i KHL och finska ligan samt det finska landslaget under fyra säsonger innan han nu återvänder till Rögle.
I Köln har han varit med i tre matcher och tränat tre kortare pass på is. Han har bildat kedja med Ted Brithén och Edwin Hedberg.
Juhamatti tvingades kliva av efter en period i avslutningsmatchen mot Köln – en ren försiktighetsåtgärd då han var trött i musklerna.

Dessförinnan hade han varit inblandad i ett av Rögles tre mål under den första perioden när han satte upp Ted Brithén i power play. – Det känns bättre och bättre. Vi kommer att ha ett riktigt snabbt och speedigt lag i vinter, det ser lovande ut, säger han.
Juhamatti åker hem till Finland en sväng till men ansluter till laget om två veckor för att vara med i uppladdningen inför SHL-premiären. – Jag ser fram emot säsongen, säger han med ett leende.