• Huvudsponsorer

Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Viktig seger för tålmodigt J20

24 februari 2018 17:17
J20

Rögles J20 inledde helgens bortaturné på bästa sätt när man slog Timrå med 7-3 på lördagen. Segern innebär att Rögle fått kontakt med lagen ovanför slutspelsstrecket.


J20 kämpar för att nå en topp 6-plats och därmed JSM-slutspelet. Lördagens seger på bortais över Timrå var grymt viktig för laget som därmed gick upp på samma poäng som bland annat Timrå som är precis över strecket.
– Ja, vi spelar med kniven på strupen hela tiden. Killarna visade upp stort tålamod och kyla i den här matchen och det var det som fällde avgörandet, säger tränare Gunnar Persson.

Rögle satte sig i bussen för färden norrut redan på fredagsmorgonen och var framme i Sundsvall 13 timmar senare.
Man startade matchen bäst och hade en 2-0-ledning efter första perioden.
I andra kom hemmalaget tillbaka och både reducerade och kvitterade drygt halvvägs in i perioden.
– Då stod matchen och vägde. Vi behöll lugnet vilket var viktigt, säger Gunnar.
Hugo Klippfors gjorde 3-2 för Rögle med tre minuter kvar av perioden och med bara 14 sekunder kvar av andra perioden gjorde Melvin Karlsson viktiga 4-2 i numerärt underläge.

Melvin (bilden) var en av matchens stora profiler med två mål och två assist. Timrå reducerade till 3-4 men kom inte närmre utan Rögle kunde göra tre raka mål och vinna med 7-3.
– Alla i laget gör en bra insats men jag vill framhålla målvakten Isak Ragnevad, backparet Melvin Persson och Simon Kjellberg samt Melvin Karlsson.
Rögle stannade i Sundsvall på lördagskvällen och åker sen vidare till Örnsköldsvik och match mot serieledande Modo på söndag.
– Det blir en intressant utmaning, de är framförallt vassa i offensiven, säger Gunnar.
Rögles mål gjordes av Melvin Karlsson 2, Balint Horvath, Eric Henriksson, Hugo Klippfors, Kevin Wennström och Albin Nilsson.