• Huvudsponsorer

Rögle BK söker eventpersonal

7 juni 2017 13:26
Rögle BK

Gillar du Rögle BK och vill hjälpa oss att profilera oss och bli ännu starkare i regionen? Vi söker nu eventpersonal till sommarens aktiviteter.


Under sommaren kommer Rögle BK arbeta med en rad olika event och marknadsföringsaktiviteter inför SHL-säsongen 2017/18.
Vi söker eventpersonal som vill bygga Rögle BK ännu starkare i regionen. Ett utmanande och fysiskt krävande arbete där vi sätter stor vikt vid din energi och sociala kompetens.

Kort om tjänsten: Rögle BK söker eventpersonal under sommaren. Under sommaren kommer Rögle BK att anordna en rad olika aktiviteter och event runtom i Skåne.
Vi söker en framåtriktad person som trivs med att ta kontakt med människor och kan hantera många uppgifter samtidigt.

Om företaget: Rögle BK är en klassisk ishockeyklubb med en stolt tradition och stark position i regionen. Rögle BK kännetecknas av vinnarkultur, själ och hjärta där vi sätter kunden i centrum och bjuder på det lilla extra – det är alltid en upplevelse att arbeta tillsammans med oss.

Mer om tjänsten: Vi söker eventpersonal som skall vara självgående och utåtriktad. Du som söker är en person med mycket energi och som inte är rädd att ta kontakt med folk.
Tillsammans med övrig personal på Rögle BK kommer du planera och implementera aktiviteter runtom i Skåne för att sprida Rögles varumärke inför den nya säsongen. Eventen kommer att arrangeras både på vardagar och helger.

Din profil Som person är du lösningsorienterad, ansvarsfull, glad, och strukturerad. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom event, försäljning, marknadsföring och sport.
Eftersom tjänsten innebär aktiviteter runtom i Skåne är körkort ett krav. Du som söker skall vara beredd att det är fysiskt krävande med roddning inför, under och efter eventen. Du ska ha god kännedom om sociala medier och vara behjälplig med marknadsföringen kring aktiviteterna.

Ansökan: Välkommen med din ansökan genom att maila Erik Brunnström på [email protected].
Skicka in din ansökan omgående, senast torsdag 22 juni vill vi ha din ansökan.

Anställningsomfattning: ca 20 h/vecka. Anställningsform: timanställning. Tjänstgöringsort: Ängelholm.