• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Hemma
MODO
MODO
Borta
Rögle
RBK

Kan Huras pumpa in nytt mod i MODO?

9 oktober 2015 16:05

MODO:s berg- och dalbana fortsätter och laget varvar lysande insatser med genomklappningar. Efter torsdagens storförlust mot Frölunda är laget fyllda av revanschlust - en känsla som Rögle ska få sota för på lördagen.


– Vi kan snacka om spelsystem hur mycket som helst, men är vi inte beredda att lägga ner arbetet spelar det ingen roll. Släpper vi in ett mål måste vi kunna stoppa blödningen direkt, varenda match som vi släppt in ett mål har det kört ihop sig, sa en besviken Dennis Persson till C More efter förlusten med 0-7 borta mot Frölunda på torsdagskvällen och fortsatte:

– Vi har visat förr att vi kan spela bra när vi spelar som vi ska. Idag var det inte spelsystemet det var fel på utan annat. Det handlar om individuell förberedelse och alla måste vara på plats när matchen startar.

Ja torsdagens insats rörde återigen upp känslorna i MODO när defensiven fick sig en törn. Nu gäller det för tränaren Larry Huras att ingjuta nya krafter i laget, för redan på lördagen är det match igen, en match som MODO döpt till retromatchen.

MODO kommer att spela i ett matchställ designat av en supporter som kommer att uppmärksammas innan nedsläpp. Medlemmar i MODO Hockey har sina namn i själva tröjan vilket är en stark detalj, och kanske kommer den detaljen att lyfta laget till en storartad insats?

Klart är att alla i laget är redo för revansch. Publiken i Fjällräven Center har bra bilder på näthinnan från den senaste matchen på hemmaplan då HV71 besegrades med hela 5-0.

En notering från MODO:s tre senaste matcher är att laget först gjorde åtta mål i rad för att sedan släppa in elva raka. Det svänger minst sagt om laget hittills och kanske kommer pendeln att vippa över till offensiven mot Rögle. Victor Olofssons svit med poäng i alla matcher sprack senast, men han är fortsatt en viktig kugge för hemmalaget.

MODO får se upp med Kelsey Tessier

Rögle svarade för en stark insats på torsdagen när laget tog hem sin första bortaseger för säsongen efter 4-2 mot HV71.

– Det var skönt att vinna en match mellan två lag i poängbehov. Hittills har det gått lite upp och ner för oss. Vi utvecklas fortfarande och jag tycker att vi hänger med i SHL, sa en av målskyttarna Sebastian Wännström efter matchen.

En av de andra målskyttarna för Rögle var Kelsey Tessier. Kanadensaren stod i de inledande matcherna utanför laget, men har fått chansen från start i de två senaste. Han har där verkligen visat att han ska vara med och har lyckats komma med i målprotokollet både i lagets match mot Brynäs och på torsdagen mot HV71. 25-åringen har aldrig tidigare spelat i SHL och har alltså i sina två första matcher gjort mål i båda.

Det skiljer två poäng i tabellen till Rögles favör inför matchen och båda lagen vill såklart hänga med bra i början av säsongen. Därför kan vi räkna med två lag som verkligen kommer att kriga för poängen när pucken släpps.