• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Rögle
RBK

Förlust för Rögle i Luleå

28 februari 2017 21:13
Match

Matt Fraser debuterade äntligen men det blev ändå förlust i bortamötet mot Luleå. Hemmalaget vann med 3-0 sedan man avgjort matchen i sista perioden med ett power play-mål och ett mål i tom bur.


Innan nedsläpp hyllades hemmalagets rekordman, backen Jan Sandström, för sina 1 019 spelade matcher i högsta serien.

Det blev en mållös första period som spelades i hyfsat tempo men slarvigt passningsspel. Hemmalaget hade de bästa chanserna, bland annat två frilägen men Rögles målvakt Anders Lindbäck räddade båda.
I Rögle debuterade kanadesiske anfallaren Matt Fraser äntligen efter att ha fått hela säsongen förstörd av sjukdom. Fraser var nära att bli frispelad i första bytet men Daniel Sylwander fick inte genom passningen.
Fraser sökte gärna fysisk kontakt och var ivrig med att få pucken mot motståndarmålet när det fanns läge.

Rögle hamnade djupt nere i egen zon under några byten i rad i början av andra men lyckades lyfta upp spelet. Men då kom 1-0 för hemmalaget. I en kampsituation nere i ena sarghörnan studsade pucken ut i zonen till Andreas Falk som lämnats helt omarkerad framför Röglemålet och han gjorde inget misstag.

Rögle redde sen ut två box play och i periodens sista minuter låg man på hårt i anfallszon och pressade hemmalaget. Man fick inte till den sista avgörande passningen dock och hemmamålvakten Joel Lassinantti kunde freda sin nolla.

Ludvig Rensfeldt fick en bra möjlighet att kvittera några minuter in på sista när han blev frispelad nära framför mål men både första skott och retur från nära håll stoppades av Lassinantti.
Istället kom ett tungt 2-0-mål för hemmalaget i spel fyra mot tre, Daine Todd tryckte in en retur från nära håll.

Rögle försökte få till en reducering och skapa nerv i matchen. Med tre minuter kvar tog man ut målvakten men istället blev det 3-0 för hemmalaget i tom bur med drygt två minuter kvar och Rögles tredje raka förlust var ett faktum. Det var andra raka matchen som Rögle inte gjorde mål framåt.