• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Rögle
RBK

Dansk och Fraser in i laget mot Luleå

8 mars 2017 16:22
Inför match

Rögle ändrar i laget till sista grundseriematchen borta mot Luleå på torsdag kväll. Oscar Dansk går in i mål och Matt Fraser ersätter Daniel Sylwander i en kedja.


Efter segern hemma mot Örebro i tisdags säkrade Rögle en 13:e plats i tabellen, matchen i Luleå gäller altså inget. Däremot spelar Luleå för att gå till play in.
– Det är viktigt att vi åker upp dit och är påkopplade från start. Det ska bli kul att spela den här matchen, det lär vara mycket folk och Luleå lär sätta gasen i botten, säger tränare Patrik Ross.
– Vi ska göra en riktigt bra match. Vi har två veckor till nästa match så det är viktigt att vi gör rätt saker, vinner närkamper, skjuter skott när vi ska, täcker skott med mera och skaffar oss goda vanor och kommer till kvalmatcherna med en bra känsla, fortsätter han.

Det blir två förändringar i laget, Oscar Dansk vaktar målet istället för Anders Lindbäck och Matt Fraser ersätter Daniel Sylwander i kedjan med Ludvig Elvenes och Taylor Matson.
– Daniel har en känning och vilar helt. Anders Lindbäck har spelat otroligt bra men det är viktigt att även Oscar Dansk får spela och kommer in i det. Oscar är en riktigt bra målvakt han också, säger Patrik.

Det har inte blivit så många matcher för Oscar under 2017. Senast han vaktade målet var när Rögle slog Djurgården på Johanneshov med 2-1 efter förlängning. Då kom Oscar in i slutet av första perioden vid ställningen 0-0.
– Det ska bli kul att spela igen. Jag är inspirerad och riktigt sugen, säger Oscar.
Säsongen har inte riktigt blivit som han tänkt sig.
– Nä, men det är bara att träna på bra och vara redo när chansen ges. Anders har spelat riktigt bra. Det gäller att jobba hårt och stötta som back up, säger han.

Rögle flyger upp till Luleå matchdagen. Därefter väntar ett två veckor långt matchuppehåll innan kvalserien mot ett allsvenskt lag drar igång torsdag 23 mars hemma. Mer info om datum, biljettsläpp och priser hittar ni via den här länken.

Rögles lag mot Luleå: Målvakter: Oscar Dansk (Anders Lindbäck).
Backar: Cade Fairchild-Alen Bibic, Almen Bibic-Dominik Granak, Jesper Williamsson-Kevin Marshall, Ludvig Claesson.
Kedjor: Bryan Lerg-Jack Connolly-Felix Schütz, Edwin Hedberg-Simon Ryfors-Ludvig Rensfeldt, David Åslin-Filip Karlsson-Sebastian Collberg, Taylor Matson-Ludvig Elvenes-Matt Fraser.
Extra forward: Mathias From.