• Huvudsponsorer

Tor 23 Feb  (1 match)
Lör 25 Feb  (1 match)
Tis 28 Feb  (1 match)
Tor 02 Mar  (1 match)
Lör 04 Mar  (1 match)
Tis 07 Mar  (1 match)
Tor 09 Mar  (1 match)
Tor 23 Mar  (1 match)
Lör 25 Mar  (1 match)
Mån 27 Mar  (1 match)
Ons 29 Mar  (1 match)
Lör 16 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Lör 23 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Tor 05 Okt  (1 match)
Lör 07 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Idag  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Lör 21 Okt  (1 match)
Tis 24 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Fre 03 Nov  (1 match)
Lör 04 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)
Tor 16 Nov  (1 match)
Lör 18 Nov  (1 match)
Tis 21 Nov  (1 match)
Tor 23 Nov  (1 match)
Lör 25 Nov  (1 match)

Press/media

Varmt välkommen till Rögle BK och våra matcher i Lindab Arena!

Rögle BK strävar alltid efter att ha en bra och öppen relation till media.
Vi ackrediterar i första hand utsända reportrar från etablerade medier med daglig utgåva samt med hockey som ett av sina huvudsakliga bevakningsområden. Även gästande lags webredaktion är givetvis välkommen att ackreditera sig till matcherna i Lindab Arena.
Samtliga som avser bevaka en match i Lindab Arena, skrivande press, radio, TV och fotografer (stillbild+rörlig) ska ackreditera sig senast 16:00 dag före match.
Ackrediteringsansökan görs till Lasse Mauritzson, kommunikationsansvarig:
Mejl: [email protected]
Tele: + 46 708- 78 46 17


Notera att...
...fotografer som avser arbeta nere i fotobåsen vid sargkant ska bära hjälm. Detta för att förbättra säkerheten och skydda mot skador.
...då vi har ett begränsat antal platser på pressläktaren gäller principen först till kvarn, utifrån vår huvudsakliga policy där vi i första hand ackrediterar etablerade medier med daglig utgåva och hockey som ett huvudsakligt bevakningsområde.
...som fotograf har du möjlighet att antingen bevaka matchen från pressläktaren eller från våra fotobås vid sargkant. Arbetsplatser för fotografer med strömkälla och uppkoppling finns dels på pressläktaren samt i nära anslutning till fotobåsen vid sargkanten.
...videointervjuer måste göras mot SHL:s pressvägg som finns uppsatt i foajén utanför omklädningsrummen. Inga intervjuer får filmas i omklädningsrum, och inga filmkameror eller mobilkameror är tillåtna i omklädningsrum efter match.

Scouter/scouts
Scouter är välkomna till våra hemmamatcher i Lindab Arena. Vi har begränsat antal platser på medialäktaren men har tillgång till några sittplatser i direkt anslutning till medialäktaren samt access till mediarum.
Priset för sittplatsen är reducerat till 200 kr och ni beställer scoutbiljett genom att ackreditera till Lasse Mauritzson på mejl [email protected] senast dagen före match.
Ni betalar via swish, 123 369 8966, eller bankgiro 466-5568. Skriv ”scout, NHL-klubb och matchdatum” i meddelanderutan. Biljett och ackrediteringsbricka hämtas ut i medias entré.
Ni kan även betala och hämta ut biljetten i biljettkassan – meddela då det önskemålet vid biljettbeställning.

 

Du som har läst igenom våra riktlinjer är varmt välkommen att skicka en ackrediteringsförfrågan till [email protected] Uppge ditt namn och uppdragsgivare för bevakningen.

Presskonferensen
Presskonferens hålls cirka 10 minuter efter slutsignalen i VIP-loungen, våning 2 vid spelarfoajé. Därefter finns möjlighet att intervjua spelare i spelarfoajén utanför omklädningsrummen. Representant från Rögle BK finns på plats för att hjälpa till att få fram intervjupersoner.

 

Arenainformation och service
Vägbeskrivning till Lindab Arena hittar Du här.
Pressingången på Lindab Arena är mitt på långsidan, ca 20 meter till höger om VIP-entrén. 
Pressläktaren finns på våning 3, mitt på långsidan i anslutning till TV-bryggan.
Ackrediterad press har eget fikarum på våning 3.

Intervjuer och reportage mellan matcher
Spelare och tränare är tillgängliga för intervjuer i anslutning till träningar (ej matchdag) för etablerad media med ansvarig utgivare. Dessa sker efter träningens slut i spelarfoajén i Lindab Arena.Kontakta gärna undertecknad så kan vi bistå med att allt flyter så smidigt som möjligt.
Vid önskemål om telefonnummer eller annat upplägg för reportage, kontakta undertecknad så försöker vi lösa detta.
Tänk på att våra spelare och ledare också behöver vila. Om ni behöver få kontakt med en spelare eller ledare utanför normal kontorstid så skicka ett sms först och fråga. Eller kontakta undertecknad.
Vid träningar är det möjligt att filma (efter särskild överenskommelse) och fotografera från fotobåsen vid sargkanten. Även vid träningar filmas intervjuer utanför omklädningsrum vid SHL:s pressvägg.

Frågor om skador och annat
Vid frågor om skador, sjukdom eller andra idrottsrelaterade frågor så är det sportchef Anders "Masken" Carlsson som uttalar sig i dessa ämnen.