• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar

Tredje raka - J18 upp i serieledning

20 januari 2019 20:54
J18

Efter den snöpliga strafförlusten i premiären hemma mot Tingsryd har Rögles J18 spelat upp sig. På söndagen tog man tredje raka segern när man slog Vita Hästen med 5-4 och tog över serieledningen i J18 elit södras fortsättningsserie.


Det blev en spännande fight i Lindab Arena på söndagseftermiddagen när Vita Hästen kom på besök. Norrköpingslaget kom till Ängelholm som serieledare - men fick lämna ifrån sig serieledningen till Rögle som vann med 5-4.
– Även om vi leder med 1-0 efter första så tycker jag att vi inleder lite krampaktigt och kommer inte igång med vårt spel, säger tränare Magnus Rahm.
Gästerna vände till 2-1 i andra men Rögle svarade med två raka mål och 3-2-ledning. Rögles tredje mål kom 19:14 in på andra men man lyckades inte bevaka den ledningen till pausvilan utan 20 sekunder senare kvitterade Vita Hästen igen.

I tredje skaffade sig Rögle äntligen ett tvåmålsförsprång efter mål av Alexander Gunnarsson och Melvin Wennström (bilden)men det blev ett spännande slut sedan Hästen reducerat med drygt två minuter kvar. Men Rögle höll undan och kunde ta en tung trepoängare.
Noterbart: 5-3-målskytten Melvin Wennström hade en jobbig söndag då han tidigare på dagen spelat med J20 i segermatchen mot Mora.
Rögle leder nu serien efter fyra spelade matcher och möter nästa vecka först Mariestad på bortaplan på torsdag och därefter Borås hemma på söndag innan serien har kommit halvvägs.
Rögles mål gjordes av Filip Moen, Casper Lindahl, Sebastian Törnqvist, Alexander Gunnarsson och Melvin Wennström.