Lördag Lör 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Lördag Lör 4 September Sep
Onsdag Ons 8 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Onsdag Ons 15 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt

Information om biljettsläpp och Catena Arena

15 september 2021 14:47

Den 28 september släpps biljetterna till våra hemmamatcher i oktober. Dessutom kommer Catena Arena fortsatt vara stängd fram till den 18 oktober med undantag för hemmamatcherna den 9, 13 och 16 oktober.


Nytt datum för biljettsläpp - 28 september kl 10:00

Biljettsläppet den 28 september avser lösbiljetter samt restaurangplatser för samtliga hemmamatcher under oktober månad. Biljetter för resterande delar av säsongen släpps 18 oktober med förbehåll för förändringar i restriktionerna.

Den 28 september kan du boka dina biljetter här. Länk kommer inom kort att finnas på roglebk.se

Har du inte möjlighet att göra ditt köp på nätet så går det också bra att ringa vår kundtjänst på telefonnummer: 0431-55 89 00.

Vi kommer även att öppna en provisorisk biljett-lucka den 28 september kl. 10:00-12:00 (endast öppen denna dag), på Vaktgatan 17 i Ängelholm.

Säsongskort

Ni som inte slutfört ert köp av säsongskort via webben måste gå in och slutföra ert köp, om ni valt att flytta över säsongskortet från föregående säsong måste du ändå gå in och aktivera era kort senast 20 september.

Catena Arena

Catena Arena är fortsatt under ombyggnad och kommer vara så fram till mars 2022. Fram till den 18 oktober är arenan helt stängd med undantag för matcherna den 9, 13 och 16 oktober.

Arenarestaurangen

Ni som vill se hockey och samtidigt äta i vår retaurang kan boka bord till matcherna via webben. Den 28 september kan du boka dina biljetter här. Länk kommer inom kort att finnas på roglebk.se

Är det fullbokat går det även bra att sätta upp sig på väntelista genom att maila till [email protected]

Arenarestaurangens populära lunchservering är fortsatt stängd på grund av ombyggnationen av Catena Arena men kommer att öppna igen den 18 oktober kl 11:00.

Nya Sportbaren i samarbete med Rubinpool

En spännande nyhet till kommande säsong är vår nya Sportbar som kommer ligga på entréplan i arenans västra del. Vi erbjuder ett nytt utbud av mat och en härlig uppladdning inför matchen i arenan. Bord i Sportbaren till matcherna bokas även detta via webben, välj önskad match och välj bland de alternativ som finns. Är det fullbokat går det även bra att sätta upp sig på väntelista genom att maila till [email protected]

På grund av ombyggnationen är köket i Sportbaren ännu inte färdigställd. Därför kommer vi att i inledningen av säsongen ha en provisorisk lösning i form av en Foodtruck i Sportbaren där det kommer att serveras ett axplock av den fullständiga menyn som beräknas att träda i kraft från december.

Välkommen att besöka vår nya större Sportbar under säsongen.