• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Söndag Sön 19 Augusti Aug
Fredag Fre 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Torsdag Tor 6 September Sep
Söndag Sön 9 September Sep
Onsdag Ons 12 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Idag 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Fredag Fre 28 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Söndag Sön 30 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Fredag Fre 5 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt

RögleAkademin utvecklar Sommarcamperna

8 juni 2018 10:20
Röglecamp

Ett härligt sommarlov står framför oss – men det är läge att planera inför kommande hockeysäsong. RögleAkademins populära sommarcamper med start i slutet av juli, är välfyllda men det finns platser kvar. I år kommer campdeltagarna även att få träna som NHL-stjärnorna och gästas av våra SHL-spelare.


– Rögle har arrangerat camper under många år och de är väldigt uppskattade. Men det är viktigt att inte slå sig till ro utan att hela tiden utvecklas. Vi är nyfikna och vill utveckla camperna och göra dem bättre för varje år. Vi vill att våra trogna deltagare känner att de får något nytt med sig hem varje år, säger Patric Kjellberg som är innehållsansvarig för RögleAkademins camper.

Fortfarande är skridskoteknik grunden i camperna men i år kommer man att addera till inslag från den nyss avslutade PEP-campen som Rögle var medvärd till.
Power Edge Pros träningskoncept och de speciellt framtagna verktygen används av allt fler NHL-stjärnor och lag och förra veckan arrangerade Joe och Nick Quinn sin första PEP-camp i Europa, i Ängelholm och tillsammans med Rögle BK.
– Det var mycket uppskattat. Vi kommer att addera idéer och inspiration från PEP och i kombination med vårt eget så får vi en betydligt större verktygslåda som kommer ungdomarna till gagn. Alla våra tränare var med på campen och utbildades.

Sommarens camper kommer att ledas av tränare från Rögle BK. Alla anställda tränare kommer att vara med på campen. Dessutom kommer camperna att gästas av spelare från Rögles A-lag som kommer att vara med på ispass.

Förra årets förändring med tre dagar långa camper blev en succé och det fortsätter vi med i år. Men vi har adderat till två camper och kör totalt sex camper som arrangeras vecka 30, 31 och 32. Två av camperna är redan fullbokade men det finns platser kvar i de andra fyra.
Sommarcamperna är öppna för ungdomar födda 2004-09 och du blir indelad i olika grupper beroende på ålder och anmälningar.
Campen har endast dagelever, vilket innebär att du bor enligt eget alternativ men tränar hockey hela dagen, sön–tisdag, 08,00-17,00 eller onsdag-fredag samma tider. Det kommer att vara tre grupper per camp med max 24 elever i varje (20+4 målvakter). Gruppindelning sker efter antal anmälda i respektive ålder.
Det blir tre ispass och två fyspass /dag.

Priset för campen är 2 100 kr och då får du nio ispass, egen träningströja, fika både för- och eftermiddag samt lunch varje dag. Vill man delta på två camper kostar detta 3 900 kr, tre camper 5 600 kr. Om man väljer flera är det lämpligt att vila en camp.
Du anmäler dig till våra camper genom att klicka på den här länken.