• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb

Rögle Exclusive höll sommaravslutning hos nyrenoverade Elite Hotel Mollberg

13 juni 2018 17:00

Igår kväll samlades närmare 70 förväntansfulla nätverkspartners för den årliga sommaravslutningen med Rögle Exclusive, Rögle BK:s sponsornätverk. Träffen hölls på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg där sällskapet blev det första att få sitta till bords i hotellets nyrenoverade lokaler.


Rögle Exclusive hade förmånen att vara de första gästerna i Hotel Mollbergs nyrenoverade lokaler innan den officiella invigningen. Stämningen var i vanlig ordning hög och skratten många genom kvällen.

Rögle Exclusive har under säsongen träffats och nätverkat i olika former, och den sista träffen fick deltagarna möjlighet att ha en trevlig kväll tillsammans utan agenda och önska varandra en trevlig sommar. Dessutom fick de med sig hem en sommarpresent speciellt framtagen för Rögle Exclusive.

– Nätverkssäsongen har i år innefattat ett 20-tal aktiviteter, där vi vinklat innehållet så att det finns någonting för alla. Säsongen inleddes med en företagsgolf och avslutades med en padelturnering. Däremellan har vi varierat innehåll och tidpunkter för träffarna. Nästa år planerar vi även att införa korta men effektiva Afternoon Tea-träffar som kommer att presenteras mer detaljerat i samband med vår kickoff i början av september, säger försäljningschef Christian Sandell.

– En sommaravslutning är vår chans att ge tillbaka och tacka våra sponsorer för den gångna säsongen. Innan vi rivstartar en ny, härlig säsong tar vi lite välförtjänt sommarlov, fortsätter han.

Närmare 70 deltagare träffades en sista gång innan sommaruppehållet för att njuta av varandras sällskap och vänskap som byggts upp under säsongen.

Vi önskar samtliga våra nätverkspartners en riktigt skön sommar och på återseende i Lindab Arena när säsongen 2018-19 kommit igång!