• Huvudsponsorer

Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Söndag Sön 19 Augusti Aug
Fredag Fre 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Torsdag Tor 6 September Sep
Söndag Sön 9 September Sep
Onsdag Ons 12 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep

Rögle Exclusive höll sommaravslutning hos nyrenoverade Elite Hotel Mollberg

13 juni 2018 17:00

Igår kväll samlades närmare 70 förväntansfulla nätverkspartners för den årliga sommaravslutningen med Rögle Exclusive, Rögle BK:s sponsornätverk. Träffen hölls på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg där sällskapet blev det första att få sitta till bords i hotellets nyrenoverade lokaler.


Rögle Exclusive hade förmånen att vara de första gästerna i Hotel Mollbergs nyrenoverade lokaler innan den officiella invigningen. Stämningen var i vanlig ordning hög och skratten många genom kvällen.

Rögle Exclusive har under säsongen träffats och nätverkat i olika former, och den sista träffen fick deltagarna möjlighet att ha en trevlig kväll tillsammans utan agenda och önska varandra en trevlig sommar. Dessutom fick de med sig hem en sommarpresent speciellt framtagen för Rögle Exclusive.

– Nätverkssäsongen har i år innefattat ett 20-tal aktiviteter, där vi vinklat innehållet så att det finns någonting för alla. Säsongen inleddes med en företagsgolf och avslutades med en padelturnering. Däremellan har vi varierat innehåll och tidpunkter för träffarna. Nästa år planerar vi även att införa korta men effektiva Afternoon Tea-träffar som kommer att presenteras mer detaljerat i samband med vår kickoff i början av september, säger försäljningschef Christian Sandell.

– En sommaravslutning är vår chans att ge tillbaka och tacka våra sponsorer för den gångna säsongen. Innan vi rivstartar en ny, härlig säsong tar vi lite välförtjänt sommarlov, fortsätter han.

Närmare 70 deltagare träffades en sista gång innan sommaruppehållet för att njuta av varandras sällskap och vänskap som byggts upp under säsongen.

Vi önskar samtliga våra nätverkspartners en riktigt skön sommar och på återseende i Lindab Arena när säsongen 2018-19 kommit igång!