• Huvudsponsorer

Söndag Sön 23 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Fredag Fre 28 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Söndag Sön 30 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Fredag Fre 5 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Idag 19 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Fredag Fre 2 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Onsdag Ons 14 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov

Rögle Exclusive höll sommaravslutning hos nyrenoverade Elite Hotel Mollberg

13 juni 2018 17:00

Igår kväll samlades närmare 70 förväntansfulla nätverkspartners för den årliga sommaravslutningen med Rögle Exclusive, Rögle BK:s sponsornätverk. Träffen hölls på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg där sällskapet blev det första att få sitta till bords i hotellets nyrenoverade lokaler.


Rögle Exclusive hade förmånen att vara de första gästerna i Hotel Mollbergs nyrenoverade lokaler innan den officiella invigningen. Stämningen var i vanlig ordning hög och skratten många genom kvällen.

Rögle Exclusive har under säsongen träffats och nätverkat i olika former, och den sista träffen fick deltagarna möjlighet att ha en trevlig kväll tillsammans utan agenda och önska varandra en trevlig sommar. Dessutom fick de med sig hem en sommarpresent speciellt framtagen för Rögle Exclusive.

– Nätverkssäsongen har i år innefattat ett 20-tal aktiviteter, där vi vinklat innehållet så att det finns någonting för alla. Säsongen inleddes med en företagsgolf och avslutades med en padelturnering. Däremellan har vi varierat innehåll och tidpunkter för träffarna. Nästa år planerar vi även att införa korta men effektiva Afternoon Tea-träffar som kommer att presenteras mer detaljerat i samband med vår kickoff i början av september, säger försäljningschef Christian Sandell.

– En sommaravslutning är vår chans att ge tillbaka och tacka våra sponsorer för den gångna säsongen. Innan vi rivstartar en ny, härlig säsong tar vi lite välförtjänt sommarlov, fortsätter han.

Närmare 70 deltagare träffades en sista gång innan sommaruppehållet för att njuta av varandras sällskap och vänskap som byggts upp under säsongen.

Vi önskar samtliga våra nätverkspartners en riktigt skön sommar och på återseende i Lindab Arena när säsongen 2018-19 kommit igång!