• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Fredag Fre 15 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar

RCC Industrigolv ny Guldpartner i Rögle BK

6 november 2018 10:00
Nyhet

RCC Industrigolv AB och Rögle BK har redan ett långt samarbete med ett gemensamt mål – att vara på toppen i respektive bransch. Nu utökar företaget sitt engagemang i SHL-klubben och kliver upp som Guldpartner.


– Rögle BK är vår klubb och vi vill hjälpa till så mycket vi kan så att klubben på ett framgångsrikt sätt etablerar sig i SHL. Föreningen fyller en viktig funktion i dagens samhälle med sin breda ungdomsverksamhet där ungdomar får chansen att få vara med i föreningslivet och ha en aktiv och meningsfylld fritidssysselsättning. Vi har själv haft tre söner som spelat ishockey i föreningen så vi vet vad vi talar om, säger Fredrik Bergström som äger och driver RCC Industrigolv.

RCC Industrigolv bildades i Borås 1984 och sen 1998 öppnade man en filial i Ängelholm och numera har man full fokus på södra Sverige med nordvästra Skåne som fundament. Företaget har utvecklats till en stark entreprenör i landet inom området fogfria golv.
RCC Industrigolv har bland annat gjort ytskiktet på ispisterna i både Lindab Arena och Akademihallen samt golvytorna i de publika utrymmena.
– Vi var med och hjälpte till när träningshallen byggdes 2006 och har sedan dess haft ett väl fungerande samarbete med Rögle BK. Vi är mycket nöjda med och uppskattar att vara en del av klubbens nätverk där vi fått många bra kontakter, säger Fredrik Bergström.

Marcus Udén, säljare i Rögle BK, är nöjd med att RCC Industrigolv AB inte bara fortsätter utan även utökar sitt engagemang i föreningen:
– Vi är jättenöjda och stolta över att Fredrik och RCC Industrigolv förlänger och utökar sitt engagemang med oss, det visar att vi är en pålitlig samarbetspartner.
– RCC Industrigolvs stöd till föreningen är inte bara viktig för en satsning på toppen, utan också på det breda och det unga. Våra ungdomar kan fortsätta att leva efter sin dröm, och där är RCC Industrigolv precis som våra övriga partners, en viktig pusselbit, avslutar Marcus Udén.