• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb

RCC Industrigolv ny Guldpartner i Rögle BK

6 november 2018 10:00
Nyhet

RCC Industrigolv AB och Rögle BK har redan ett långt samarbete med ett gemensamt mål – att vara på toppen i respektive bransch. Nu utökar företaget sitt engagemang i SHL-klubben och kliver upp som Guldpartner.


– Rögle BK är vår klubb och vi vill hjälpa till så mycket vi kan så att klubben på ett framgångsrikt sätt etablerar sig i SHL. Föreningen fyller en viktig funktion i dagens samhälle med sin breda ungdomsverksamhet där ungdomar får chansen att få vara med i föreningslivet och ha en aktiv och meningsfylld fritidssysselsättning. Vi har själv haft tre söner som spelat ishockey i föreningen så vi vet vad vi talar om, säger Fredrik Bergström som äger och driver RCC Industrigolv.

RCC Industrigolv bildades i Borås 1984 och sen 1998 öppnade man en filial i Ängelholm och numera har man full fokus på södra Sverige med nordvästra Skåne som fundament. Företaget har utvecklats till en stark entreprenör i landet inom området fogfria golv.
RCC Industrigolv har bland annat gjort ytskiktet på ispisterna i både Lindab Arena och Akademihallen samt golvytorna i de publika utrymmena.
– Vi var med och hjälpte till när träningshallen byggdes 2006 och har sedan dess haft ett väl fungerande samarbete med Rögle BK. Vi är mycket nöjda med och uppskattar att vara en del av klubbens nätverk där vi fått många bra kontakter, säger Fredrik Bergström.

Marcus Udén, säljare i Rögle BK, är nöjd med att RCC Industrigolv AB inte bara fortsätter utan även utökar sitt engagemang i föreningen:
– Vi är jättenöjda och stolta över att Fredrik och RCC Industrigolv förlänger och utökar sitt engagemang med oss, det visar att vi är en pålitlig samarbetspartner.
– RCC Industrigolvs stöd till föreningen är inte bara viktig för en satsning på toppen, utan också på det breda och det unga. Våra ungdomar kan fortsätta att leva efter sin dröm, och där är RCC Industrigolv precis som våra övriga partners, en viktig pusselbit, avslutar Marcus Udén.