• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov

Stark avslutning ordnade trepoängaren

10 februari 2019 19:54
J18

Med en stark avslutning kunde Rögles J18 besegra Troja/Ljungby på bortais med 5-2. Därmed befäste man serieledningen och har skaffat sig ett riktigt bra läge inför den spännande slutspurten i J18 Elit södras fortsättningsserie.


Det börjar dra ihop sig i J18-serierna. Rögle leder den södra serien med fyra poäng före tabelltvåan Vita Hästen och fem före trean Troja/Ljungby och har dessutom en match mer kvar att spela (tre för Rögle, två för de båda andra).
Söndagens bortamöte mot Troja började annars lite trevande. Det fina spelet från i torsdags var som bortblåst och hemmalaget kunde ta ledningen tidigt med 1-0.
– Vi tog time out redan efter tio minuter för att få igång killarna men det var inte mycket som hände, säger tränare Magnus Rahm.

Det tog en bra stund in på andra innan Magnus kunde se en förbättring i spelet. Knappt 17 minuter in på andra perioden kvitterade Rögle genom Jac Sennow Johansson (bilden) på en styrning.
45 sekunder in på tredje gav Jac Rögle ledningen med 2-1 och därefter lossnade det för de grönvita. Man tog över helt och gjorde tre raka mål upp till en 5-1-ledning. Målskyttar var Kevin Engwall, Albin Blomberg och Sebastian Törnqvist. Hemmalaget reducerade mot slutet i powerplay men kom inte närmre.
Rögle har nu en vecka till nästa match som är seriefinal borta mot tvåan Vita Hästen.