• Huvudsponsorer

Missa inte att förnya ditt Säsongskort!

14 juni 2017 18:45
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Säsongskort 17/18

På fredag är sista dagen att förnya ditt Säsongskort om du vill behålla din plats i Lindab Arena. På onsdagen fortsatte några av våra spelare att ringa runt till supportrar för att tacka för stödet och be om publikhjälp i vinter också.


Intresset för att köpa ett Säsongskort i Lindab Arena till stundande SHL-säsong är stort vilket är glädjande.
En del spelare har den här veckan hoppat in på marknadsavdelningen för att hjälpa till i kampanjen. På onsdagen satte sig Almen Bibic, Edwin Hedberg och Sebastian Collberg vid skrivborden och ringde runt till några av förra årets Säsongskortinnehavare. Ett sätt att tacka för stödet och påminna om att på fredag är sista dag att förnya kortet till kommande säsong annars släpps det till försäljning.

Det har varit mycket positiva reaktioner vid samtalen. Att bli uppringd av en spelare som tackar för supporten och dessutom prata lite om kommande säsong har uppskattats.
"Jag personligen blev uppringd av Ludvig Rensfeldt och blev glatt överraskad! Ett trevligt och lättsamt samtal. Det glädjer mig att spelarna tog sig tid. Naturligtvis ska säsongskortet förlängas", skriver Kalle på vår Facebook-sida bland annat.

Så här gör du för att förnya din plats i Lindab Arena till kommande säsong:
Betala in 2500 kr till bankgiro 466-5568 (uppge namn+sektion+rad+stolsnr vid betalning) alternativt besök kundcenter, öppet vardagar 10-14, onsdag 10-18, resterande belopp ska vara betalt senast 30 augusti.
Vill du köpa ett nytt Säsongskort eller byta, kontakta Kundcenter genom att besöka oss eller ring 0431-55 89 00.
Kom ihåg, fredag är sista dagen att boka din gamla plats - sen släpps den för försäljning.