• Huvudsponsorer

Glöm inte att anmäla dig till vår Sommarhockeyskola!

26 mars 2017 11:00
Sommarhockeyskola 2017

De två första veckorna i augusti arrangerar vi vår populära Sommarhockeyskola. I år i ny regi och med nytt upplägg. Har du inte redan anmält dig så är det hög tid - det finns platser kvar.


Rögle BK:s Sommarhockeyskola har varit en succé sedan starten. Anmälan till årets Sommarhockeyskola öppnade för en tid sedan och intresset är stort.
– Vår Sommarhockeyskola har varit väldigt populär alla år sedan starten 2001. I år har vi ändrat lite på upplägget och vi hoppas att det uppskattas av deltagarna, säger Arne Nilsson, ansvarig för Sommarhockeyn i Rögle.

Som vanligt arrangeras Rögle BK:s Sommarhockeyskola 2017 de två första veckorna i augusti - vecka 31 och 32.
Men i år gör vi camperna lite kortare för att inte ta en hel sommarvecka i anspråk.
Istället för sex dagar blir sommarens camper tre dagar långa.

– Vi har lyssnat på både instruktörer och deltagare och gjort camperna kortare men intensivare. Det blir mer utrymme för familjerna att ägna sig åt andra sommaraktiviteter. Men för de som vill så kan man anmäla sig till två camper, säger Arne Nilsson.
Under de två veckorna kommer det att arrangeras fyra stycken camper. Sommarhockeyn är öppen för ungdomar födda 2003-08 och du blir indelad i grupp efter ålder.

Sportsligt ansvarig för Rögles Sommarhockeyskola 2017 är förre elitspelaren Patric Kjellberg som har en lång och framgångsrik karriär som hockeyspelare i SHL, NHL och landslaget bakom sig. Patric är i dag en av landets främsta skridskotekniktränare.
– Vi kommer att ha teman för ispassen och varje dag är deltagarna med om tre ispass, berättar Arne Nilsson.

Campen har endast dagelever, vilket innebär att du bor enligt eget alternativ men tränar hockey hela dagen, sön–tisdag, 08,00-17,00 eller onsdag-fredag samma tider. Det kommer att vara tre grupper per camp med MAX 30 elever i varje (25+5 målvakter).
Priset för campen är 1 995 kronor och då får du nio ispass, egen träningströja, fika både för- och eftermiddag samt lunch varje dag. Vill man delta i två camper betalar man 1 595 kronor för den andra.

Du anmäler dig till campen genom att klicka på den här länken.