Takeoff med Rögle Exclusive
Publicerad: 2018-09-12
Idag gick säsongens första nätverksträffen med Rögle Exclusive av stapeln. Intresset var enormt och totalt dök 90 förväntansfulla deltagare upp på "Takeoff mot säsongen 2018/19" som genomfördes i samarbete med Ängelholm Helsingborg Airport.

Passagerarlista, incheckning och säkerhetskontroll. Onsdagens nätverkslunch inleddes som vilken flygresa som helst, men i avgångshallen på Ängelholm Helsingborg Airport togs deltagarna emot av Rögles vd Marcus Thuresson som kunde konstatera att man inte skulle lämna flygplatsen. Istället fick deltagarna mingla och umgås i avgångshallen för att sedan slå sig ner och hälsas välkomna till en flygande start mot säsongen 2018/19.

Sälj- och marknadsavdelningen inledde träffen med att informera om nya ytor och arrangemang i Lindab Arena och passade även på att introducera en färsk nykomling bland kommande nätverksaktiviteter.

-Vi kommer att introducera Afternoon Business som är ett mindre och snabbare format av våra befintliga nätverksträffar. Afternoon Business kommer att äga rum en gång i månaden där vi förutom att äta lite goda scones tillsammans kommer att få en chans att fördjupa oss i varandras verksamheter, berättar Jacqueline Rosberg, projektledare för Rögle Exclusive.

En annan nyhet som presenterades under dagens träff var nätverksboken. Deltagarna fick varsin grön bok som innehåller ett register över medlemsföretagen i Rögle Exclusive. I boken presenteras representanter från företagen med bild och kontaktuppgifter, och så har man tagit fram en kalender med datum för säsongens alla nätverksträffar så att fler ska ha chans att planera in och närvara på träffarna.

-Idén om en nätverksbok har funnits ett tag och vi är glada att äntligen kunna presentera en första upplaga, säger Christian Sandell, försäljningschef. Vi kommer att uppdatera boken en gång i halvåret för att komplettera med nya företag och kontaktpersoner så att den hela tiden ska fylla sin funktion. Boken är ett fantastiskt sätt att skapa affärer inom nätverket även utanför våra nätverksträffar, säger Christian.

Efter en god flygplanslunch bestående av en kall quinoasallad med kyckling och melon fick deltagarna lyssna på vd Marcus Thuresson som pratade om en ovanligt spännande säsong att se fram emot. Frågorna som följde var många och det gick inte att ta miste på hockeyabstinensen som råder bland Röglesponsorerna.

Vi vill än en gång rikta ett stort tack till Ängelholm Helsingborg Airport för att ni tog väl hand om oss och gjorde det möjligt för oss att genomföra vår nätverksträff i en annorlunda och inspirerande miljö!

Jacqueline Rosberg