• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Fredag Fre 15 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar

Tung förlust för J18 i Jönköping

8 november 2018 23:27
J18

Man hämtade in ett 0-2-underläge och jagade ett segermål. Men åkte istället på ett tungt baklängesmål i matchens slutskede. Rögles J18 föll borta mot HV71 med 3-2.


– Grabbarna kämpade bra och förtjänade segern. Men det blev ännu en hedersam förlust och noll poäng, säger tränare Magnus Rahm, tränare för J18.

Rögles J18 jagar en plats bland de fem bästa i serien för att nå spel i allsvenskan södra. Men behöver då vinna några matcher mot lagen ovanför strecket - som till exempel torsdagens motståndare HV71.
Matchen mot HV var en bra match i högt tempo. Rögle inledde första lite avvaktande och hamnade i ett 0-1-underläge. Hemmalaget utökade till 2-0 i början av andra i powerplay.
– Vi skapade en hel del redan i första men gör några ändringar i vårt spel till andra och spelarna köper det fullt ut. Vi tar över matchen tycker jag, säger Magnus.

Michal Mrazik reducerar för Rögle och Oscar Jonsson kvitterar på straff innan andra är över.
Rögle fortsätter föra spelet i tredje och har chanser till ett ledningsmål. Men med fyra minuter kvar kontrar istället hemmalaget in 3-2.
Rögle fortsatte jaga, fick en utvisning som man klarade av och tog ut målvakten mot slutet - förgäves.
– Vi har ett friläge där vår spelare dras ner men fick bara utvisning med oss. Men det är bara att ta med sig alla bra saker vi gjorde till matchen i Tingsryd på söndag, avslutar Magnus Rahm.