Campinbjudan - träna som NHL-stjärnorna
Publicerad: 2018-05-04
Camp
Vill du träna som NHL-stjärnan Connor McDavid? Det kan du snart göra! Rögle BK kommer att stå som värd när Power Edge Pro Hockey, som arbetar med bland annat superstjärnan McDavid, arrangerar sin första skills camp i Sverige någonsin.

Den fyra dagar långa campen med PEP (Power Edge Pro Hockey) kommer att arrangeras 31 maj-3 juni i Akademihallen på Lindab Arenas område och med Rögle BK som värd.
Vi har nu öppnat för anmälningar. Campen är till för dig som vill utveckla dina individuella skills och få verktyg och övningar för att utvecklas som ishockeyspelare.

Campen är öppen för hockeyspelare födda mellan 2003-2006. Vi kör sex ispass på fyra dagar (ett pass torsdag-fredag kväll och två pass lördag-söndag).

PEP är en av de mest populära hockeycamperna i Nordamerika och flera av de största stjärnorna i NHL jobbar idag med PEP:s övningar.
– Det här är en bra nyhet. Power Edge Pro Hockey har utvecklat ett eget koncept och har många framträdande profiler som man jobbar med. Det är första gången de kommer till Sverige och de kommer med både instruktörer och redskap. Det här är en helt individuell teknikcamp för fötter och händer. Det ska bli riktigt intressant att ha dem hos oss, säger Patric Kjellberg utbildningsansvarig inom RögleAkademin.

Kostnaden för att delta i campen är 2 395 kronor och då ingår lättare måltid efter ispassen torsdag och fredag och lunch+mellanmål på lördag och söndag. Anmälan sker på mejl till [email protected]. Skriv namn, ålder, klubb, position och eventuell matallergi i din anmälan.
Betalning sker till bankgiro 466-5568 (2 395 kr) och du får en bekräftelse att du har en plats efter fullgjord betalning.
Tänk på att det är begränsat antal platser och principen först till kvarn gäller.

Är du nyfiken på PEP och övningarna? Gå in på youtube via den här länken så kan du se mer.

Lasse Mauritzson