Spelare ringer Säsongskortsinnehavare
Publicerad: 2018-05-17
Säsongskort
Mellan dagens båda träningspass hoppade några spelare in och jobbade på vår marknadsavdelning. Ted Brithén, Olle Liss och Jesper Williamsson ringde upp förra årets Säsongskortinnehavare för att tacka för stödet och be om förnyat förtroende kommande säsong.

– Benny är klar!
– Min tog två!
Ljudvolymen ökade betydligt strax efter lunch på torsdagen i marknadsavdelningens hörna på Rögles kontor i Lindab Arena. Spelarna Olle Liss, Jesper Williamsson och Ted Brithén tog plats vid skrivborden och började ringa upp Säsongskortsinnehavare från förra säsongen.

Anledningen: att tacka för stödet förra säsongen och påminna dem om att förlänga sitt abonnemang på sittplatsen i Lindab Arena till kommande säsong. Sista dag att förnya abonnemanget är om två veckor, torsdagen den 31 maj.
– Jag har aldrig gjort det tidigare men det är kul att prata med våra supportrar och tacka för stödet. De är jättetrevliga. Det är viktigt att vi får hit publik som stöttar oss, säger Olle Liss. – Det är bara positiva tongångar från de jag pratat med. Det känns som att vi startat något bra och jag ser fram emot kommande säsong. Vi avslutade säsongen grymt och vi ska ha förväntningar på oss, säger Ted Brithén mellan två samtal.

Om två veckor, torsdagen den 31 maj, är sista dagen för de som vill förlänga sitt Säsongskortabonnemang. Intresset för att ha en säsongsplats i Lindab Arena kommande säsong är stort, större än vanligt:
– Vi gjorde en grym andra halva av förra säsongen som skapat ett stort intresse att följa oss nästa säsong. Vi har gjort flera intressanta värvningar med hemvändarna Mattias Sjögren och Daniel Zaar i spetsen, som ökar förväntningarna, säger Erik Brunnström, ansvarig för Säsongskort i Rögle BK.

– Det finns ett riktigt stort intresse att förlänga sina abonnemang och vi har även en lång lista med personer som antingen vill ha fler platser eller är ny som Säsongskortinnehavare. Vi släpper de lediga platserna i juni. Förutom ett intressant lag så tror jag att nyheterna från förra året med fler alternativ och bredare prisbild uppskattats av våra besökare samt att vi har samma pris som i fjol, fortsätter Erik.

Spelarna lärde sig snabbt hur det går till att förlänga sitt abonnemang men vi tar det här igen:
Betala in 2500 kr (för sittplats, annars hela beloppet) till** bankgiro 466-5568** (uppge namn+sektion+rad+stolsnr vid betalning) alternativt besök kundcenter, öppet vardagar 10-14, onsdag 10-18, resterande belopp ska vara betalt senast 27 augusti.
Vill du köpa ett nytt Säsongskort eller byta, kontakta Kundcenter genom att besöka oss eller ring 0431-55 89 00.

Spelarna tog sig an uppgiften med stor entusiasm och iver och gav även en lägesrapport från försäsongsträningen. Dagens största garv bjöd Olle Liss på när han ringde upp Carina i vårt Kundcenter som blev ganska förvånad eftersom hon bara sitter några meter från Olle. Carina lovade att förnya abonnemanget – annars hade nog inte Olle lagt på…

Erik Brunnström