Full fokus på hockey på campen
Publicerad: 2018-07-23
Röglecamp
Nu har hockeysäsongen dragit igång på allvar. Den första av totalt sex Sommarcamper i RögleAkademins regi drog igång på söndagen. Tre is- och två fyspass om dagen ger ungdomarna en flygande säsongsstart.

Sedan 2001 har Rögle arrangerat en sommarhockeyskola som bara blir allt populärare. Inför årets camper bestämde därför RögleAkademin att utöka antalet camper (som är tre dagar långa) från fyra till sex stycken.
– Det ger fler möjlighet att vara med. Vi har rätt många deltagare som kommer utifrån, år efter år, berättar RögleAkademins Arne Nilsson som är ansvarig för Röglecamperna.

Den första campen, som håller på till tisdag är fulltecknad men det finns några platser kvar till två av camperna, den som börjar nu på onsdag 25 juli (håller på till fredag 27 juli) samt campen 5-7 augusti. Är du målvakt så finns det plats på resterande fem camper.
Ispassen är 50 minuter långa och tyngdpunkten ligger på skridskoteknik och individuell teknikträning med Power Edge Pro:s övningar och redskap. Sommarcamperna är öppna för ungdomar födda 2004-09 och du blir indelad i olika grupper beroende på ålder och anmälningar.
Campen har endast dagelever, vilket innebär att du bor enligt eget alternativ men tränar hockey hela dagen, sön–tisdag, 08,00-17,00 eller onsdag-fredag samma tider. Det kommer att vara tre grupper per camp med max 24 elever i varje (20+4 målvakter). Gruppindelning sker efter antal anmälda i respektive ålder.

Priset för campen är 2 100 kr och då får du nio ispass, egen träningströja, fika både för- och eftermiddag samt lunch varje dag. Vill man delta på två camper kostar detta 3 900 kr, tre camper 5 600 kr. Om man väljer flera är det lämpligt att vila en camp.
Du anmäler dig till våra camper genom att klicka på den här länken.

Lasse Mauritzson