• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar

Röglespelare framträdande i landslagsdress

10 februari 2019 17:12
Nyhet

Inga Röglespelare i stora Tre Kronor den här veckan - men i de yngre landslagen har Röglespelare visat framfötterna. Målvakten Calle Clang ledde U17 till turneringsseger i Tranås, Kevin Wennström (U19) och Hugo Eliasson (U16) var produktiva i sina första framträdanden i blå-gult.


Svenska U17-landslaget vann 5-nationersturneringen i Tranås som avslutades på söndagen. Man besegrade USA i finalen med 4-1 och det svenska målet vaktades av Rögles storlöfte, J20-målvakten Calle Clang, 16 år. Calle stoppade 35 av 36 amerikanska skott och på tre spelade landskamper den här veckan har Calle släppt in 1.00 mål i snitt per match.

Sveriges U19-landslag vann 5-nationersturneringen i Åbo i Finland efter att ha besegrat hemmanationen med 2-1 på söndagen. Rögleanfallaren Kevin Wennström var inblandad i segermålet, 2-1, med ett assist. Kevin, som gjorde landslagsdebut den här veckan, har varit produktiv med tre mål och ett assist på fyra landskamper.
Klubbkamraten Jakob Bondesson hann bara spela ett par perioder i första matchen innan han skadade sig och har fått vila resten av veckan - skadan ska dock inte vara så allvarlig utan backen räknar med att vara tillbaka snart.
Yngsta landslaget, U16, har också spelat i Finland i en 4-nationersturnering. Här har Rögle representerats av anfallaren Hugo Eliasson som också hittat målet. Totalt har det blivit tre fullträffar för den talangfulle Röglespelaren.