J20 studsade tillbaka direkt
Publicerad: 2017-10-28
J20
J20 skakade av sig uddamålsförlusten mot Örebro på fredagen och slog topplaget Färjestad i Akademihallen på lördagskvällen med 5-2 (0-1, 3-0, 2-1).

Rögle startade lite tveksamt och gästerna kunde ta ledningen i första.
Men i andra ryckte hemmaspelarna upp sig rejält, man vann perioden med 3-0 och hade en 3-1-ledning inför sista perioden.

Ett 4-1-mål i början av tredje gav trygghet och stabilitet och till sist kunde man vinna med 5-2.
– Vi tog kampen i de två sista perioderna och då kom också målen, säger tränare Gunnar Persson.

Extra beröm går till målvakten Joel Svensson, unga backarna Jakob Bondesson och Simon Kjellberg (bilden), slitvargen Melvin Karlsson och Erik Kurtz Bengtsson.
Målen gjordes av Erik Kurtz Bengtsson 2, Johan Zarwel, Melvin Karlsson och Balint Horvath.