Bäddat för rysaravslutning hemma
Publicerad: 2019-03-11
Rögle BK
Slutspelsplatsen säkrades i lördags - men vi är inte nöjda med det. Med två matcher kvar så har vi chans att gå direkt till kvartsfinal. På torsdag spelar vi sista grundseriematchen mot Skellefteå - i Lindab Arena. Vi hoppas den matchen är helt avgörande för vem som ska bli sexa. Intresset är stort så säkra din plats redan nu om du inte gjort det.

Genom att ta två raka segrar över Djurgården och i lördags borta mot Brynäs så säkrade Rögle en slutspelsplats. Men det finns mer i potten - laget har chans att bli sexa och därmed gå direkt till kvartsfinal. Veckans avslutande omgångar avgör vår slutplacering och hur vi kommer att spela i slutspelet. Avslutningen hemma mot Skellefteå kan bli en riktig rysarmatch och helt avgörande för vilket lag som går till kvartsfinal och vem som får spela åttondelsfinal med start redan på lördag…
Vi hoppas på en välfylld Lindab Arena på torsdag kväll när vi spelar sista matchen i grundserien. Innan nedsläpp kommer Angel Island Army att dela ut sitt pris till Årets junior. Vem det blir - får ni veta på torsdag strax före kl 19…

Har du inte säkrat din plats till matchen är det hög tid - Kundcenter håller öppet vardagar 10-14, extra öppet onsdag till kl 18 eller så kan du köpa din biljett snabbt och enkelt på nätet samt hos våra återförsäljare ICA Maxi Ängelholm, Hyllinge, Berga och Råå, samt hos Direkten Bogrens i Höganäs.

{!A}

Arenarestaurangen är fullbokad, men i Rix FM-baren kan du fortfarande boka bord till torsdagens match som du behåller och kan komma tillbaka till i pauserna. Du bokar bordet på 0431-558940 eller [email protected].
Vår publiktävling Paus5:an genomförs i andra periodpaus. Vill du få chansen att tävla så är det enda du behöver göra är att följa oss på vårt instagramkonto @roglebk och dela ditt bästa Rögleminne i kommentarfältet för att ha en chans att komma vidare och tävla om fina priser från Rögleshopen!

Missa inte den spännande slutspurten nu när allt ska avgöras - och kom ihåg att hockey upplevs bäst live. Och allra bäst i Lindab Arena!

Lasse Mauritzson