• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb

Hoppet lever för J18 efter ny seger

17 november 2019 19:40
J18

Rögle J18 tog en ny viktig trepoängare i "måste-matchen" borta mot tabelljumbon Mariestad. Matchen slutade 4-1 och därmed har Rögle tagit sex viktiga poäng i veckan och är med i jakten på en topp 5-plats som innebär allsvenskt spel efter nyår.


Söndagens bortamatch mot Mariestad var en ny match för J18 som bara skulle vinnas om hoppet om att få spela i allsvenskan skulle leva vidare.
Och visst blev det seger men det blev en onödigt jämn och spännande historia. Rögle var det bättre laget men fick inte den offensiva utdelning man hoppats på. Man vann till sist med 4-1 men var i 0-1-underläge efter halva matchen och gjorde de två sista målen i matchens slutminut.
– Ja, grabbarna gör det lite väl spännande. Det är inte lätt att åka upp och möta ett lag där man måste/ska vinna. Killarna gör det väldigt bra som vänder och vinner, säger tränare Mathias Tjärnqvist.
Backen Andreas Torkelsson (bilden) blev tvåmålsskytt när han gjorde Rögles två första mål i matchen. De båda andra målen gjordes av Alexander Gunnarsson och Alexander Bengtsson.

Tidigare i veckan slog Rögle Tingsryd med klara 8-2. Laget ligger åtta i tabellen och har fem poäng upp till HV71 som ligger på femte plats och på rätt sida strecket. Sex omgångar återstår.