• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar

Rögle BK bygger vidare på sitt värdskap

8 juli 2018 09:16

Har du ett stort Röglehjärta och brinner för att ge utomordentlig service till våra gäster i Lindab Arena och samtidigt bli en viktig del i vårt härliga gäng? Då har du chansen att söka nu när vi behöver ideellt arbetande personal till våra hemmamatcher.


Vi söker dig som vill ha ett stimulerande uppdrag där våra gästers trivsel och säkerhet är av största vikt. Vi erbjuder brand-, säkerhet- och sjukvårdsutbildning tillsammans med SHL för att skapa en trivsam och säker miljö under våra hemmamatcher. Du kommer in i ett trevligt, rutinerat och kompetent gäng där åldern går från allt mellan 18-70 år.
Under hemmamatcherna i Lindab Arena är det en hel del positioner som ska bemannas. När vi nu vidareutvecklar och bygger vidare på värt värdskap inför nästa säsong i SHL betyder det att vi behöver en hel del personal på de olika positionerna. Det kommer bland annat vara allt från entrépersonal, publikvärdar eller servicepersonal som hjälper till med städning av publika utrymmen i arenan.

Vi söker dig som fyllt 18 år, är stresstålig, serviceinriktad och har en hög social kompetens.
Låter detta intressant eller har du några frågor eller funderingar? Kontakta i sådant fall Sigge Plato som är ansvarig för publikvärdarna på [email protected] senast 31 augusti. Vi behöver ditt namn, ålder, kontaktinformation samt gärna en liten text där du presenterar dig själv så återkommer vi.

Efter genomgången och godkänd utbildning så blir du antagen som publikvärd i Rögle BK:s organisation.