• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Idag 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt

Fredrik Smeds tillbaka i J20-båset

6 september 2019 11:23
J20

Ett välbekant ansikte ersätter Tyler Bilton som assisterande tränare i Rögle J20. Efter ett års uppehåll är det nu klart att Fredrik Smeds blir Jonas Elofssons kollega i J20:s tränarstab.


– Det känns inspirerande och roligt att komma tillbaka. Vi pratade för ett tag sedan och suget att komma tillbaka som tränare har växt. Jag var tvungen att lösa ett par praktiska saker innan jag kunde tacka ja men nu är allt löst. Jag ser fram emot att få jobba med Rögles äldsta juniorer och ihop med Jonas, säger Fredrik.

Fredrik Smeds har tillhört J20:s tränarstab i fem raka säsonger ihop med Mikael Gath, Magnus Hermansson och Gunnar Persson men lämnade efter 17/18. För en dryg månad sedan blev det klart att J20-tränaren Tyler Bilton lämnar Rögle för ett scoutingjobb i NHL-klubben Arizona.
Nu är det klart att Fredrik ersätter Tyler:
– Jag vet hur det fungerar men jag känner inte igen spelarna. Jag har snackat ihop mig med Jonas och jag vet att en viktig roll för mig är att vara ett bollplank. Det ska bli kul att lära känna killarna, säger Fredrik.

Jonas Elofsson ser fram emot att få jobba med Fredrik: – Det känns jättebra, det var viktigt att hitta rätt person. Fredrik är en person som sprider positiv energi och är en duktig pedagog.
Sportchef för juniorerna, Daniel Glimmenvall, är nöjd med att ha löst tränarfrågan i J20:
– Det är en bra lösning för oss, Fredrik kan jobbet och klubben. Jag gillar hans ledarskap, han är lugn, kunnig och bra på att prata med spelarna, säger Daniel.