Vi ordnar maten så du kan umgås
Publicerad: 2020-04-23
Catering
Det blir en annorlunda student i år på grund av covid -19. Studentmottagningen hemma ställs kanske inte in – däremot ställer man om och tänker mindre. Vi kan hjälpa till med maten så ni kan fokusera på att ha trevligt. Vi har flera olika cateringmenyer, till studentmottagningen föreslår vi vår italienska buffé – bokar du den italienska buffén senast 3 maj så får du 15 % i rabatt.

Rögle Arenarestaurang har under flera år kunnat erbjuda prisvärd catering av högsta kvalitet. Vi ordnar maten så kan ni njuta av festen.
Till kommande studentmottagningar har köksmästare Tobbe Larsson och co tagit fram en väl anpassad italiensk buffé med en rad delikatesser.
Boka den italienska buffén senast 3 maj, så får Du dessutom 15 % i rabatt. Ordinarie pris är 185 kr per person – boka senast 3 maj så får du maten till studentfesten för 157,25 kr per person.
Vi har även en dessert som Du kan lägga till: Hallonpannacotta med chokladganache för 69 kr per person.
Vi har flera olika menyer med förslag på mat som passar de allra flesta tillfällena. Ta en titt på våra olika menyer genom att klicka här.
Priset för buffén är 185 kronor per person (minst 10 personer) vid avhämtning under våra ordinarie öppettider måndag-fredag 7-15. För hämtning övriga tider och helger tillkommer en extra utlämningsavgift på 395 kronor.
Du kan även lägga till ett trevligt fruktfat för 15 kronor per person.
Om det behövs så ordnar vi även tallrikar, bestick och glas för 10 kr/kuvertet.
Vi kan leverera maten till festen men då tillkommer en avgift för utkörningen beroende på sträckan.
Låter det intressant? Kontakta oss på telefon 070-877 59 96 eller mejla [email protected].

Lasse Mauritzson