• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Rögle
RBK

Poäng för Rögle i sista matchen före uppehållet

12 december 2015 18:36

Rögle avslutade höstens seriespel med att ta poäng på bortais. Rögle pressade tabellfyran Brynäs rejält men fick ge sig i förlängningen då Brynäs satte 2-1 och tog bonuspoängen.


Rögle var berett på en rejäl anstormning från nedsläpp men det var faktiskt skåningarna som öppnade piggast. Rögle låg på högt i banan och störde hemmalaget som inte fick tid med sina uppspel.

Brynäs kom tillbaka under periodens andra halva, stärkta av ett power play men första perioden slutade mållös. Skotten 12-4 till hemmalaget speglade inte matchbilden även om det hettade till några gånger framför Oscar Dansk i Röglekassen.

Andra perioden var inte ens två minuter gammal när hemmalaget tog ledningen. Rögle tappade puck bakom eget mål och ingen markering framför målet vilket gjorde att Johan Alcén helt ensam kunde prickskjuta in 1-0 för hemmalaget.

Målet gav hemmalaget energi som tog över under en period, Oscar Dansk tvingades till flera fina räddningar och hade hjälp av ribban en gång.

Rögle jämnade ut spelet och vaskade fram ett antal bra chanser. Tyvärr så saknades skärpan och kylan i avsluten, skotten träffade gärna hemmamålvakten Bernard Starkbaum.

Rögle fick en perfekt start på sista perioden. <Redan efter 1.54 satte formstarke Patrick Cehlin kvitteringspucken, snyggt framspelad av Ludvig Rensfeldt. Målet var Cehlins fjärde på de tre senaste matcherna och totalt har han poäng (sju) på de fem senaste.

Det blev inte fler mål i sista perioden och matchen gick till förlängning.

I spel tre mot tre blir det öppet spel och båda lagen hade lägen att göra segermlet. Men precis som i Ängelholm blv det Brynäs som tog bonuspoängen, Pathrik Westerholm satte 2-1 för Brynäs efter drygt tre minuters spel.

Noterbart: Fem av Rögles 20 utespelare i matchen var juniorer. Backen Timothy Liljegren och anfallaren Mathias From som är yngst och gjorde sin fjärde seniormatch fortsätter att imponera. Liljegren spelar moget och har ett bra spelsinne medan From är en rivig och frisk fläkt.