• Huvudsponsorer

Hemma
Rögle
RBK
Borta
Frölunda
FHC

Rögle letar febrilt efter formen

28 januari 2017 10:00
#RBKFHC

Med tio raka förluster i bagaget är läget tungt för Rögle för tillfället. Skåningarna måste hitta ett segerrecept snabbt, för att kunna plocka poäng, och för att kunna plocka in på lagen ovanför i tabellen. Nu ställs man mot topplaget Frölunda.


Formkollen

Rögle kommer till spel med en tung trend. Laget ligger sist i tabellen och har tio raka förluster när man nu kommer till spel mot Frölunda. Lägg därtill att Rögle endast har tre segrar sedan den 22 november och man förstår att läger är prekärt för de grönvita.

Frölunda fortsätter att plocka poäng, och är på en stabil andraplats i tabellen. Men för att vara Frölunda är även de i en något nedåtgående trend. Tre förluster på de fyra senaste matcherna är ett facit som man inte är nöjda med i Göteborg. Faktum är att Frölunda inte haft en så dålig trend som tre förluster på fyra matcher någon gång under säsongen.

Läget i lagen

Rögle har länge haft stora skadeproblem och i senaste matchen saknades Daniel Widing, Sebastian Wännström, Matt Fraser, Viktor Lindgren, David Åslin och Mattias From.

Frölunda saknade senast Sebastian Stålberg, Filip Vesterlund och Rasmus Dahlin.

Notera att

  • Frölunda har vunnit lagens två tidigare möten denna säsong.
  • Joel Lundqvist i Frölunda har varit poänglös de åtta senaste matcherna.
  • Rögles Chriostoffer Liljewall har inte gjort mål sedan 19 november.
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #RBKFHC.