• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Rögle
RBK

Förlust för Rögle i Luleå

28 februari 2017 21:13
Match

Matt Fraser debuterade äntligen men det blev ändå förlust i bortamötet mot Luleå. Hemmalaget vann med 3-0 sedan man avgjort matchen i sista perioden med ett power play-mål och ett mål i tom bur.


Innan nedsläpp hyllades hemmalagets rekordman, backen Jan Sandström, för sina 1 019 spelade matcher i högsta serien.

Det blev en mållös första period som spelades i hyfsat tempo men slarvigt passningsspel. Hemmalaget hade de bästa chanserna, bland annat två frilägen men Rögles målvakt Anders Lindbäck räddade båda.
I Rögle debuterade kanadesiske anfallaren Matt Fraser äntligen efter att ha fått hela säsongen förstörd av sjukdom. Fraser var nära att bli frispelad i första bytet men Daniel Sylwander fick inte genom passningen.
Fraser sökte gärna fysisk kontakt och var ivrig med att få pucken mot motståndarmålet när det fanns läge.

Rögle hamnade djupt nere i egen zon under några byten i rad i början av andra men lyckades lyfta upp spelet. Men då kom 1-0 för hemmalaget. I en kampsituation nere i ena sarghörnan studsade pucken ut i zonen till Andreas Falk som lämnats helt omarkerad framför Röglemålet och han gjorde inget misstag.

Rögle redde sen ut två box play och i periodens sista minuter låg man på hårt i anfallszon och pressade hemmalaget. Man fick inte till den sista avgörande passningen dock och hemmamålvakten Joel Lassinantti kunde freda sin nolla.

Ludvig Rensfeldt fick en bra möjlighet att kvittera några minuter in på sista när han blev frispelad nära framför mål men både första skott och retur från nära håll stoppades av Lassinantti.
Istället kom ett tungt 2-0-mål för hemmalaget i spel fyra mot tre, Daine Todd tryckte in en retur från nära håll.

Rögle försökte få till en reducering och skapa nerv i matchen. Med tre minuter kvar tog man ut målvakten men istället blev det 3-0 för hemmalaget i tom bur med drygt två minuter kvar och Rögles tredje raka förlust var ett faktum. Det var andra raka matchen som Rögle inte gjorde mål framåt.