• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Timrå
TIK

Backar visade vägen när Rögle slog Timrå

20 oktober 2018 17:30
Match

Backarna visade vägen när Rögle tog en efterlängtad trepoängare hemma mot Timrå. Man vann med 3-1 på lördagen och tog en skön revansch för förlusten i torsdags mot Timrå.


Det var ett revanschsuget Rögle som tog sig an Timrå i Lindab Arena i lördagseftermiddagens SHL-möte. För två dagar sedan vann Timrå rond 1 efter förlängning i en match som Rögle stora delar var det bättre laget i.
Rögle inledde också starkast och tog snabbt ledningen. Backen Kodie Curran sköt ett välplacerat skott i krysset utan chans för Niklas Svedberg i Timrås mål. Tid: 2:11. Det var kanadensarens första mål i Rögletröjan.

Rögle fortsatte att ha initiativet i perioden och efter drygt 15 minuters spel kom 2-0. Åter igen en back. Samuel Jonsson följde med upp i ett anfall och blev frispelad i mitten och gjorde inget misstag.
I andra jämnades spelet ut något, gästerna stack emellan och testade hemmamålvakten Justin Pogge som spelade säkert.
Rögle hade några riktigt fina chaner att utöka ledningen. Daniel Widing, Simon Ryfors och Ted Brithén kunde alla blivit målskyttar i mellanperioden.

2-0-ledningen stod sig till tredje perioden. Daniel Zaar kom fri men Svedberg räddade med skridskospetsen. Istället gjorde Timrå nästa mål, reduceringen till 2-1 kom med åtta minuter kvar och det blev nervösa slutminuter.
Timrå tog ut målvakten med drygt en minut kvar och satsade allt för att få till en kvittering. Men det blev Rögle som kunde utnyttja läget när Ted Brithén satte avgörande 3-1 i tom bur med tio sekunder kvar. Dämed var Rögles andra raka hemmaseger ett faktum.