Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Rögle
RBK

Ineffektivt Rögle föll med uddamålet

15 oktober 2020 21:14
Efter match

Rögle noterades för säsongens andra förlust i bortamötet mot Brynäs. Rögle vann skotten överlägset, 43-14, men hade svårt med målskyttet och föll med uddamålet, 1-2.


Rögle inledde veckans bortaturné i Gävle. Mycket fokus inför matchen var på debuterande 19-årige backen Moritz Seider som lånats in för säsongen från Detroit Red Wings. Moritz var på isen när Rögle tog ledningen i box play. Anton Bengtsson gjorde 1-0-målet på egen hand då han tog pucken i egen zon och drev upp pucken över hela banan och avslutade säkert - hans andra mål för säsongen. 1-0 var resultatet i paus även om Rögle kunde haft en större ledning då man skapade mycket främst i powerplay.
Rögle fortsatte skapa mycket i andra, Daniel Zaar och Nils Höglander var fria men lyckades inte överlista Ersson i hemmamålet, Olli Palola sköt i stolpen och man vann skotten med 18-6. Men det var hemmalaget som gjorde målen. Först kvittering i powerplay efter en märklig utvisning på Erik Andersson och minuten senare bjöd man på hemmalagets ledningsmål, 2-1, efter missförstånd eller dålig kommunikation bakom egna målet mellan Rifalk och Gélinas.

Tiden rann iväg för Rögle i tredje då man i första hand jagade ett kvitteringsmål. Rögle tog ut Rifalk med två och en halv minut kvar och spelade med sex utespelare. Rögle tryckte på rejält men hemmalaget höll rent och Rögle fick notera säsongens andra förlust.
Rögle fortsätter nu till Leksand för ny bortamatch på lördag innan man vänder hemåt till Skåne.