Fartfylld avslutning för Rögle Exclusive
2022-06-17
På fredagen stängde Rögles företagsnätverk, Rögle Exclusive, säsongen 2021-22. Och snacka om att det gick undan. – Det var en helt absurd känsla och så mycket muskler i bilen, säger Jonas Permevik från PMR.

Rögle Exclusives partnerträffar brukar vara något alldeles extra. Och den årliga sommaravslutningen var inget undantag. Exclusive hade bjudit med sig hela partner-gruppen till Ljungbyheds motorbana och ett 80 tal företag dök upp för ett riktigt fartfyllt event.

– Tack vare vårt samarbete med Flatout har vi fått möjlighet att åka med i radical-bilar, som når en topphastighet på 270 kilometer här på raksträckan, säger Christan Sandell som är försäljningschef i Rögle.

Alla som var på plats vågade inte sätta sig i de snabba bilarna, men en hel del tog på sig racing-overallen för att provåka. En av dem var Jonas Permevik från PMR som verkligen njöt av upplevelsen.

– Jag var väldigt nervös, jag har lite problem med fart men jag vågade till slut sätta mig i bilen och jag är väldigt glad att jag gjorde det. Det var en helt absurd känsla och så mycket muskler i bilen och framför allt på raksträckan så tänkte jag "ska han inte bromsa någon gång?". Men till slut så bromsa han och det gick ju bra.

Vad fick dig att göra det till slut?

– Jag kände av grupptrycket men tänkte att nu är jag här, jag är femtio år och har levet rätt länge så "nu kör vi". Det var fantastiskt trevligt.

{!B}

Även Henrik Carlsson från Peab njöt av att sätta sig i bilen.

– Det har varit en kanondag, fint väder, trevliga aktiviteter och trevligt sällskap. Bilarna var en höjdpunkt men även att få träffa mycket folk.

– Det är så roligt att kunna göra det här med våra partners. Efter pandemin och allt som varit är vi tacksamma för att vi är så många och för allt våra partners gör för klubben. Vi är oerhört tacksamma för deras stöd, och vi sammanfattar den här dagen med stora leenden.

Exclusive är Rögles partnernätverk. Vill du vara med? Kontakta några av våra säljare.

Peter Ekholm