• Huvudsponsorer

Fribrocks-skottet

Fribrocks-skottet är tävlingen där du kan vinna en helt ny bil samtidigt som du stöttar vår ungdomshockey.

I samband med kvarvarande hemmamatcher som återstår i SHL:s grundserie kommer två personer i en paus att mötas i en tävling ute på isen. Den som skjuter sin puck närmast målet går vidare till finalen den 7 mars och har chans att köra hem med en splitterny bil.

Bilen är en Opel Karl Enjoy 1.0 75hk 5 dörrars från Fribrocks Bil i Ängelholm.

Hur gör jag för att delta?

För att ha möjlighet att vinna bilen ska du först swisha in 20 kr till RögleAkademin, vår ungdomsavdelning, på nr 123 664 17 32. Då är du med i utlottningen av en plats i skott-tävlingen som genomförs i den hemmamatch som ligger närmast i tiden för din inbetalning.

I samband med aktuell hemmamatch kommer två personer som skickat in en swishgåva till RögleAkademin, slumpmässigt väljas ut för att delta i skott-tävlingen.

Notera att intäkterna från Fribrocks-skottet går oavkortat till RögleAkademin.

Du kan öka dina chanser att delta genom att skicka in flera swishgåvor á 20 kronor.

Det är bara du som är i Lindab Arena under den aktuella matchen som har en chans att delta i skott-tävlingen. Efter varje match så nollställs räknaren och en ny omgång påbörjas fram till nästa hemmamatch då två nya tävlande väljs ut som får chans att göra upp om en plats i finalen.

Direkt när andra perioden i aktuell match börjar stängs swish-möjligheten och två vinnare dras att delta i Fribrocks skott-tävlingen

Vinnarens namn kommer upp på kuben och ansvarig från Rögle BK ringer upp vinnarna på det telefonnummer som är kopplat till din swish.

Vinnarna skall möta representantfrån Rögle BK i Rögleshopen i Lindab Arena senast när det återstår fem minuter av andra perioden.

Skott-tävlingen går ut på att skytten går ut på isen vid sekretariatet och på motsatt sida av rinken står ett ”mål” som det gäller att komma så nära som möjligt. Pucken får inte träffa sargen och pucken måste komma mer än halvvägs mot målet - annars är du diskvalificerad. Skulle båda diskvalificera sig går ingen från den aktuella matchen vidare till finalen.

Innan skotten skjuts lottar vi vem som börjar skjuta av de två som får chansen att tävla på isen.

De åtta vinnarna går till finaltävlingen den 7 mars när vi möter Örebro. Där kommer de att tävla om bilen - en lycklig vinnare kommer att köra ut från isen i sin nya bil.

Alla som dras att delta i skott-tävlingen vinner 2 biljetter till matchen den 7 mars.

Kom ihåg - varje swish på 20 kronor går direkt till Rögles framtid.