Mat i Catena Arena
Bild saknas

Från hemmagjord mos med bamse till delikat sashimi, i Catena Arena finns något för alla. Häng med i en kulinarisk resa bland de mängder alternativ för den hungrige. 

Sportbaren

I Sportbaren på entréplan finns allt det som en kan förvänta sig av en Sportbar. Här finns både bekväma sittytor samt möjlighet till socialt mingel. Du kan beställa en kall dryck från baren och därefter avnjuta en riktigt god smashburgare, eller varför inte revbensspjäll eller pizza? Förboka bord för att ta del av hela menyn. Då har du din plats och njuter av maten före matchen. Enklare pausmeny finns i baren. 

Boka bord i Sportbaren HÄR.

Kioskerna

Vi förflyttar oss ut i foajéytorna på entréplan till kioskerna längs långsidorna. Här finns mat som korv med bröd eller mosbricka med hemmagjord mos, hamburgare och även pizzaslice. 

Arenarestaurangen

Två trappor upp ligger Arenarestaurangen, som är hjärtat i Catena Arenas matutbud. Under en match serverar köket en tre rätters meny till restaurangästerna och även till logerna på tredje och fjärde våningen. 

Ett restaurangpaket innehåller en trerätters meny i hög klass och biljett till matchen ute på restaurangläktaren. Vill du däremot endast ha varmrätt går det givetvis att endast boka det. Du med säsongskort får självklart ett pris som endast innehåller maten. En perfekt upplevelse för den mat- och hockeyintresserade.

Boka bord i Arenarestaurangen HÄR

Klackbaren

Bakom ståplatsläktaren finner vi Klackbaren. Inför den här säsongen byggdes ytan ut och blev ca 60 kvadratmeter större. Även matutbudet i baren förbättrades och en baren har en egen Kallzon. Innan varje match kan du ta del av matchens erbjudande. Här finns också hamburgare, korv och pizzaslice. 

Göstas

Vi tar trapporna till Loftet högst upp i arenan. Här hittar vi arenans största loge, Göstas, mitt på ena långsidan. I Göstas får du en unik upplevelse med femrätters meny, förberett i logen av er personliga kock. Dessutom finns en sommelier på plats för att guida dig till perfekt dryck till maten. 

Boka Göstas HÄR

Buffén på Loftet

Ute på Loftets öppna ytor kan du ta del av buffén, där det är nya rätter på menyn varje match. Du kan välja att boka tillgång till buffén innan matchen, eller köpa det i någon av barerna på Loftet. Buffén köper du utöver din biljett. 

Huvudpartners