Dags för Företagardagarna i Catena Arena
Publicerad: 2019-05-07
Företagardagarna
Nu på fredag-lördag är det dags för Företagardagarna i Catena Arena – det är 14:e året i rad som Ängelholms Näringsliv arrangerar mässan som i år är kraftfullare än någonsin.

Den 10-11 maj är det dags för Företagardagarna. Under två dagar kokar Catena Arena av upplevelser, nätverkande och överraskningar. Mässan är lika kraftfull som vanligt och hela 220 utställare (varav 65 nya företag som ställer ut) fyller arenan och parkeringen utanför.
– Det är roligt att se hur mässan utvecklats och att intresset är så stort från både besökare och utställare, säger Louise Modig och Anna Berglund som är projektledare.
Fredagen bjuder, förutom mässa från regionens företag, även på föreläsningar och inspiration.
Lördagen den 11 maj är en riktig familjedag. Parkeringen utanför Catena Arena fullbokad med roliga och gratis aktiviteter. Testa Viltsimulator, och ta del av beredskapsövningar eller delta i Det stora Vattenslaget - Ett vattenkrig på lek.
Inne i arenan kan de minsta besökarna barn mellan 4-13 år testa att Experimentera mera i Experimentera Mera labbet på Företagardagarna.

Inne på Catena Arena fortsätter mässan och det bjuds på föreläsningar i Nordströms Business Lounge både fredag och lördag.
I Regionens Skafferi dukar utställarna upp sina montrar och det erbjuds godsaker från regionens alla hörn.
Prisutdelning sker både på fredagen och lördagen och fina priser kommer att delas ut till bland annat årets företag, entreprenör, företagare!
– Vi har hela tiden haft ledorden humor och glädje under vår planering och vi vill att besökarna ska uppleva det genom att uppleva och inspireras av regionens näringsliv, fortsätter Louise och Anna.
Arenarestaurangen är öppen båda dagarna och serverar dagens lunch mellan kl 11-14.
Förra årets Företagardagar lockade drygt 8 000 besökare och i år räknar arrangörerna med minst lika många. Det är fri entré båda dagarna.

Rögle BK