• Huvudsponsorer

Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Söndag Sön 19 Augusti Aug
Fredag Fre 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Torsdag Tor 6 September Sep
Söndag Sön 9 September Sep
Onsdag Ons 12 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep

Hjälp Ville designa sin målvaktsmask

8 juni 2018 12:00
A-lag

Hur tycker du att Ville Kolppanens målvaktsmask ska se ut i vinter? Vår finske målvakt vill ha din hjälp att designa sin mask till kommande säsong. Släpp fantasin fri och rita ett förslag och skicka in det till oss. Kanske blir det du som designar hans mask som David Gunnarsson på DaveArt ska måla.


– Jag tänkte att fansen skulle hjälpa mig att designa min mask till i vinter. Man kan rita en hel mask eller bara en detalj. Jag kommer tillsammans med Fidde (materialaren) att välja ut de förslag vi gillar bäst. Vi kanske väljer ett förslag till hela masken eller tre olika som vi använder, säger Ville Kolppanen.

Ville har varit på plats i Ängelholm den här veckan för att träna med laget och bekanta sig med de nya lagkompisarna. Och så ville han be Röglesupportrarna om hjälp.
– Jag har gjort det här en gång tidigare, när jag spelade i Ilves. Jag fick många grymma förslag och det var jätteroligt. Rögles fans är oerhört engagerade och jag tror det finns några som är kreativa och kan komma på något bra förslag, säger Ville.

Han hoppas få in många förslag och säger att alla som känner för det får lov att skicka in:
– Det är bara att sätta igång och börja rita. Oavsett om du är 3 år gammal eller 59 år. Jag tycker det ska bli riktigt roligt att se vilka förslag fansen kommer med till mig, säger han.
– Som jag sa, det behöver inte vara ett förslag på hela masken. Man kan även komma med en teckning/ritning på en sak jag kan ha på ena sidan.

Juryn består av Ville Kolppanen och vår materialare Frederik "Fidde" Andersen, också gammal målvakt. Skicka in ditt förslag med mejl till [email protected] eller med brev till Rögle BK, Lindab Arena, 262 54 Ängelholm eller kom upp och lämna in det i vårt Kundcenter i Lindab Arena. Märk det med "Villes mask". Glöm inte ditt namn och kontaktuppgifter så vi kan kontakta dig om vi väljer ditt bidrag.
Senast midsommarhelgen, söndag 24 juni, vill vi ha in ditt förslag för att hinna välja motiv som sen David Gunnarsson på DaveArt ska måla.
– Jag är mycket förväntansfull på hur min mask kommer att se ut i vinter, säger Ville med ett leende.