Intagna på hockeygymnaiset 2021
Publicerad: 2021-06-03
Till hösten börjar en ny åldersgrupp gymnaiset. Här är alla intagna till Rögles hockeygymnasium 2021.

Lagom till att en klass tar studenten, kan vi presentera nästa kull spelare till vårt hockegymnasium. Till hösten gör en ny klass entré och klassen 2021 består av totalt 13 spelare. Här nedan får ni en kort beskrivning om varje spelare från Daniel Johansson/Almen Bibic, båda coacher för Rögles J18.

**Joel Olerot **

"Joel är en skridskostark back med ett bra första pass. Han har redan fått testa på A-lags hockey i Falköping trots sin unga ålder. Han ser banan bra och hittar kreativa lösningar. En karaktär som ger allt varje dag".

**Axel Hurtig **

"En storväxt back som hanterar spelet med puck väl. Bra rörlighet trots sin storlek. Axel ligger redan långt fram i sin fysiska status. En härlig kille som är nyfiken på att lära sig och hela tiden vill bli bättre".

**Eric Schneller **

(saknas på bild) "En Svensk-Schweizare som är skolad i ZSC. Spelskicklig högerskjutande back. Väldigt rörlig med puck och har ett fint avslut. Har en stor uppsida i det offensiva spelet. Han blev under säsongen mästare i Schweiz med sitt ZSC".

**Alexander Ståhl **

"Kommer från vårt U16. Stor och stark högerskjutade back som har ett fint skott. Bra räckvidd och ett bra första pass. Defensivt stark och och väldigt duktig i närkampsspelet. Bra kille som kör 100 procent varje dag".

**Gustav Broomé **

"Kommer från vårt U16, egen produkt från vår ungdomsakademi. Gustav är en solid tvåvägsback med en hög lägsta nivå. Han stämplar in varje dag och gör ett bra jobb. Han ser isen väl och spelar ett stort lugn som smittar av sig".

**Felix Nilsson **

Felix är en tvåvägscenter som är otroligt stark med pucken. Bra spelsinne och lyfter sin omgivning med bra passningar. Felix har ett bra avslut och är alltid ett hot i offensiven. Han är en oerhört ödmjuk kille som vi ser fram emot att jobba med.

**Ian Scherzer **

(saknas på bild) "Österrikare som närmast kommer från Klagenfurt. En spelare som ligger långt fram i sin utveckling, och spelar med en internationell touch. Träningsvillig med bra karaktär som vi ser fram emot att få utveckla ytterligare. Han blev även under året mästare med sitt Klagenfurt".

**Jack Klevby **

"Jack är avslutare som ser nätet när han närmar sig målet. Högerskytt med ett svårläst skott. Har sin största kvaliteér i det offensiva spelet. Duktig på att slå sin gubbe och ta sig till de farliga ytorna".

**Max Karlsson **

"En spännande spelare som känns väldigt mångsidig. Har ett bra avslut och spelar väldigt moget. Har förmågan att lyfta sin omgivning genom sitt mogna spel. Bra skridskoåkare som alltid jobbar hårt. Har visat att han är villiga att ge allt för att komma så långt som möjligt".

Morgan Möller

"Kommer från våra egna led och har gått hela vägen från vår ungomdsakademi. En duktig skridskoåkare med en explosiv skridskoåkning. Har fint skott som gör att han hela tiden är ett offensivt hot. En lagspelare som vill bli bättre varje dag. Ödmjuk och härlig kille som är en uppskattad lagkamrat".

**Simon Zether **

"Kommer från vårt U16. Spelgeni trots sin unga ålder, läser spelet på en väldigt hög nivå. Högerskytt som har ett listigt skott. Träningsvillig och lämnar inget åt slumpen för sin egen utveckling. Kommer till ishallen varje dag med ett otroligt driv och vilja att bli bättre. Ödmjuk kille som som alltid ställer höga krav".

**William Svensson **

"Snabb forward som har en bra skridskoåkning. Kommer från vårt U16. William har trots sin storlek en förmåga att spela ett stort spel i närkamperna. Han är intensiv och jobbig att möta för motståndarna. Han kan jobba fram puckar från sargerna och sätta upp sina medspelare till bra lägen".

Calle Erichsen Bornell

"En målvakt som har förmågan att kliva fram och göra avgörande räddningar, en teknisk och atletisk målvakt med mycket bra karaktär, lämnar inget åt slumpen och gör alltid sitt bästa. Kommer från vårt U16".

Peter Ekholm