• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Onsdag Ons 19 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Rögle
RBK

Två lag med olika formkurvor möts i Behrn Arena

25 september 2015 16:36

Örebro med två raka förluster i ryggen gästas på lördagen av nykomlingen Rögle. Bortalaget har å sin sida två raka segrar och det lär bli en spännade match när två lag med olika formkrurvor drabbar samman i Behrn Arena.


Örebro åkte på torsdagen på sin andra raka förlust när laget gästade HV71 och fick respass med 4-1. Tungt för Örebro som nu snabbt vill hitta tillbaka till vinnarspåret igen.

En spelare i Örebro drog nog i alla fall lite grann på smilbanden efter matchen. Jakub Krejcik hade inför matchen igår spelat 52 matcher i SHL och inte hittat nätrassel, men i gårdagens match kom första fullträffen för tjecken.

– Det var en ganska jämn match tycker jag men vi var för uddlösa. De var mycket effektivare än vi när de fick chanserna, sa Örebros tränare Kent Johansson i C More efter matchen.

Örebro har nu efter vinsten i premiären hemma i Behrn Arena mot MODO två tunga nederlag i ryggsäcken. Först 4-0 mot Malmö och nu 4-1 mot HV71.

Två raka bortaförluster och 1-8 i målskillnad för Örebros stolthet. Närkelaget är dock erkänt starkt hemma i sin kokande kittel och när man vid vinst bjuds på "Huda-show" lär ingen örebrospelare åka med handbromsen i på lördagen.

Örebro har via sin hemsida aviserat att, om inget oväntat inträffar, har Kent Johansson full trupp till sitt förfogande.

Cehlin bar Rögle senast

Rögle kommer till lördagens bortamatch med Örebro stärkta av två raka segrar. Först en stark 3-0 seger på lördagen mot Linköping följdes på onsdagen upp av en ny seger när Karlskrona besegrades på hemmais. Nyförvärvet Ivan Baranka blev matchhjälte 32 sekunder in i förlängningen när han rakade in 3-2 bakom Galbraith i Karlskronas kasse.

– Jag tycker att vi inte gjorde en jättebra match, men vi var bra i den tredje perioden. Fansen är som en sjätte spelare och jag hoppas att vi kan bjuda dem på fler segrar, sa Baranka i C More efter matchen.

I onsdagens match var det två spelare som stack ut lite extra i hemmalaget. Patrick Cehlin var kanske allra bäst och gjorde det viktiga 2-2 målet i matchen med ett rappt skott i krysset. Även Daniel Sylwander var bra i matchen och stod för ett mål och en assist på sin födelsedag.

– Vi gör två halvbra perioder i första och andra, sedan har vi ett bra snack i omklädningsrummet till tredje och vi visar direkt att vi vill bjuda upp till match i tredje perioden. Det blir betydligt bättre i tredje och det var skönt att vi vann, sa födelsedagsbarnet Sylwander till Rögles hemsida efetr matchen.

Efter två raka matcher på hemmaplan väntar nu en tuff bortamatch mot Örebro. Närkelaget är svårslaget hemma i sin gryta, Behrn Arena, och det lär bli en tuff nöt för Rögle att knäcka.