• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Hemma
Rögle
RBK
Borta
HV71
HV71

Tre nya säkra poäng för HV71

15 oktober 2016 18:25
#RBKHV71

HV71 satte gasen i botten mot Rögle under lördagen och visade sig vara det starkare laget denna kväll när man segrade i Lindab Arena med 4-1.


Rögle skrinnade in på isen i Lindab Arena till stort publikstöd trots fyra raka förluster i ryggen. Men spelet fick man inte att stämma inledningsvis utan istället var det gästande HV71 som tog tag i taktpinnen.

Kevin Stenlund prickade in 0-1 från snäv vinkel och kort därefter styrde Teemu Laine in 0-2 i spel med en man mer på banan.

Rögle var inte i fas i inledningen av matchen men kom igång ju allt mer den första perioden led och stundtals fick man bra press mot Fredrik Pettersson-Wentzel i gästernas kasse.

Många utvisningar för Rögle

Matchen kom dock att hetta till rejält. Det dröjde inte länge i andra perioden innan det brakade loss ordentligt mellan lagen och gruffet som uppstod slutade med matchstraff för Rögles Kevin Marshall. Det numerära överläget kunde dock inte HV71 utnyttja, utan istället bet Rögle tillbaka senare i perioden när Mattias From reducerade till 1-2.

Men hemmalaget hade problem med humöret denna kväll och fortsatte att dra på sig utvisningar och när Bryan Lerg satt på botbänken styrde Martin Thörnberg in 1-3 kort efter Rögles reducering.

Rögle slet sedan som djur för att komma in i matchen igen och man hade bland annat ett spel i en minut fem mot tre utan utdelning. Mycket tack vare att HV71 visade upp en oerhört tät defensiv som gav hemmalaget problem i sina anfallsförsök.

HV71:s styrka i egen zon tog också udden av hemmalaget och mot slutet kunde gästerna endast spela av matchen och inkassera tre nya poäng efter seger med 1-4 sedan Lias Andersson satt sista målet i tom bur.