• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Idag 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 14 Mars Mar
Söndag Sön 15 Mars Mar
Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Rögle
RBK

Karlskrona knep två poäng mot Rögle

30 december 2016 21:50
#KHKRBK

Karlskrona avslutade sin i helhet fina höst med att hemmaslå Rögle med 3-2 efter förlängning. Därmed har man vunnit samtliga möten lagen emellan den här säsongen.


I den första perioden var det Karlskrona som var starkast. Fina, fartfyllda anfall kombinerades med en tät defensiv som Rögle inte lyckades forcera. Det skulle dock dröja till den sista spelminuten av första perioden innan Anders Lindbäck i bortakassen kunde överlistas av Joel Kellman.

– Vi försöker lösa situationerna så snabbt som möjligt och få ner pucken i deras zon, summerade Niklas Arell, Karlskrona, den första perioden i C More.

"Skyttegravshockey"

I andra perioden var det fortsatt Karlskrona i förarsätet spelmässigt, men det var Rögle som skulle göra målet. Till synes från ingenstans stack Rögle upp i ett vackert anfall som avslutades från nära håll av en framstormande Bryan Lerg. 1-1 och ovisst inför tredje perioden.

– Jag tycker vi kommer in i det lite bättre i andra. I första var vi trögare och på hälarna, men nu är vi inne i det. Karlskrona spelar en bra skyttegravshockey och fastnar man i det får man det i sig, kommenterade Rögles Almen Bibic till C More den andra perioden.

Mål från mittcirkeln

Matchen fick en rafflande avslutning i den tredje perioden. Först trodde nog de flesta i ABB Arena att hemmalaget skulle ta alla tre poäng när Niklas Arell satte 2-1 med åtta minuter kvar, men publiken fick till slut nöja sig med två. Rögles David Åslin kvitterade med ett studsande skott från mittcirkeln (!) innan Alexander Bergström avgjorde på övertid.

– Jag är jätteglad att vi får två poäng med oss. Det är ingen höjdarmatch, mycket riv och slit och lag som byter chanser. Men på nåt sätt hittar vi nåt sätt att vinna matchen och det är skönt, summerade Per Hånberg, Karlskronas tränare, i C More efter matchen.