Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Fredag Fre 19 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Lördag Lör 24 April Apr
Måndag Mån 26 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Rögle
RBK

Tredje raka för hårt jobbande Rögle

19 oktober 2017 21:24
Efter match

Rögle tog tredje raka segern när man på bortais slog vårens SM-finalist Brynäs med 5-4. En dramatisk match men en rättvis Rögleseger.


Både Rögle och hemmalaget Brynäs tog trepoängare i förra omgången och hade fyllt på med självförtroende.
Rögle började bra i Gavlerinken och skapade de bästa chanserna inledningsvis.

Men det var hemmalaget som vann perioden med 2-1 och de båda baklängesmålen var riktigt trista. Brynäs 1-0 kom efter en konstig sargstuds som ställde Rögleförsvaret inklusive Justin Pogge i målet men friställde Daniel Paille. 2-1-målet var en bjudning där Rögle hade puckkontroll men spelade rakt i gapet på en hemmaspelare i Röglezonen.

Mathias From svarade för ett snyggt 1-1-mål där han snurrade upp en hemmaförsvarare innan han satte pucken i nättaket.
Kedjan med Taylor Matson, Linus Sandin och Daniel Sylwander gjorde precis som mot Färjestad ett hästjobb och checkade fast hemmalaget i egen zon gång på gång och la grunden till Mathias Froms snygga 1-1-mål.

Rögles aggressiva och energifyllda spel fortsatte i andra och man fick till långa anfall mot hemmamålet. Taylor Matson kvitterade efter två och en halv minut och tre minuter senare satte Kevin Gagné 3-2 för Rögle i tom bur, snyggt framspelad av Edwin Hedberg.
Det var en period som gick till Rögle där Justin Pogge kom uppstort när det behövdes, inte minst i ett box play i periodens slutskede.

Brynäs kvitterade tidigt i tredje men Ludvig Rensfeldt (stark i åkningen den här kvällen) svarade med att ge Rögle ledningen igen med ett snärtigt skott i bortre krysset. Dramat fortsatte, Brynäs kvitterade med sex minuter kvar men Kevin Gagné gav Rögle ledningen igen med 5-4 med knappt fyra minuter kvar.
Brynäs tog ut målvakten med en dryg minut kvar och låg på för en kvittering. Man hade en puck inne bakom Pogge men det dömdes bort för hög klubba och Rögle höll undan och tog tredje raka segern.